Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

«Мати – берегиня сімейного вогнища»

     17 травня 2018 року на базі КУ «Камʼянсько-Дніпровського міського центру соціальних служб для сімʼї, дітей та молоді» у рамках Всеукраїнського тижня планування сімʼї та Дня матері було проведено захід для сімей з дітьми, які перебувають в складних життєвих обставинах та знаходяться під соціальним супроводом.
     Зустріч було розпочато спеціалістом Центру – А.Г. Коноплянко, яка наголосила на тому, що жінка завжди і у всі часи, асоціювалась з берегинею сімейного вогнища. Величезну роль у житті кожного з нас відіграє перша, найрідніша у світі людина – Мама, саме від неї залежить яким буде майбутнє дитини, родини, країни та світу в цілому.
В свою чергу, спеціаліст Центру – Г.О. Левківська, розкрила тему процедури проведення перевірок цільового використання коштів державного бюджету при народжені дитини та виплат одиноким матерям та наголошувалось на важливості використовувати державні кошти за призначенням аби належним чином забезпечувати потреби дітей у здоров’ї, освіті, їжі, засобах особистої гігієни та речах.
     Заключне слово сказала директор КУ «КДМЦСССДМ» – Л.П. Куницька, щодо важливості збереження репродуктивного здоров’я, а також було наголошено на прекрасному призначені – бути матірʼю, як це відповідально та чудово водночас. Після виступів, сімʼям було запропоновано переглянути соціальний відео ролик, назва якого: «Мами».
     Таким чином, груповим заходом охоплено 13 осіб, та надано їм гуманітарну допомогу у вигляді речей. Метою заходу було донесення до відома сімей, що у вихованні дитини велика роль відводиться матері, яка відіграє важливу роль в житті своїх дітей. Також, кожній родині роздано інформаційні листівки: «Підтримка сімей, які знаходяться у складних життєвих обставинах і не в змозі подолати іх самостійно» - 7 шт; «Не залишайся байдужим до дитячої самотності» - 7 шт; «Стань наставником, зміни життя дитини!»; - 7 шт; «Патронат швидка сімейна допомога. Шукаємо професійних батьків» - 7 шт.

 

Провідний фахівець із соціальної роботи                                                      А.Г. Коноплянко

 



Четвер, 17 Травня 2018 15:36 | Переглядів: 675