Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

«Моя сім'я, моя Опора»

«Знаєте що робити, щоб у світі був мир?
Йдіть додому та любіть свою сім'ю.»
Мати Тереза

     26.04.2018р. на базі Храму «Різдва Пресвятої Богородиці» відбувся захід з сім'ями, які перебувають на обліку Центру, як такі що опинилися в складних життєвих обставинах з метою проведення бесіди, спрямованої на підвищення виховного потенціалу батьків, належне виконання батьківських обов'язків, попередження ухилення від виконання батьківських обов'язків та профілактику вчинення насильства в сім'ї. Під час заходу також було надано сім’ям гуманітарну допомогу у вигляді продуктів харчування, яка профінансована спонсорами, що співпрацюють з настоятелем Храму. На заході були присутні: директор МЦСССДМ – Л.П. Куницька, спеціалісти МЦСССДМ, а також – отец Олег.
     Зустріч було розпочато виступом директора КУ «Кам'янсько-Дніпровського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді» - Л.П. Куницької, яка наголосила, що важливішою цінністю сім'ї є: турбота, злагода, любов, повага до старших, відповідальність кожного за добре ім'я своєї родини. З присутніми було проведено бесіду, щодо важливості надання дітям гарного прикладу, тому на сам перед потрібно виховувати себе. Вона підкреслила, що цей захід це не лише привід прийти та отримати допомогу, а більш для того щоб виховати в собі та в своїх дітях почуття щирості, пошани, милосердя в своїй родині.
     В свою чергу, отец Олег звернувся до усіх присутніх з промовою про важливість проявів любові та турботи один до одного. Наголошував на тому, що потрібно бути милосердними, щирими та жити з вірою у серці.
     Таким чином, груповим заходом охоплено 55 осіб та з них 30 сім'ям надано гуманітарну допомогу у вигляді продуктів харчування (соняшникова олія, згущене молоко, паштет, цукор, різні крупи та інше). Метою заходу було не допущення батьківської байдужості, підвищення виховного потенціалу батьків, недопущення насильства та підтримати сім'ї, наданням допомоги у вигляді продуктів харчування. Також кожній родині роздано інформаційно-просвітненські буклети: «Не будьте байдужими! Не мовчіть!» - 30 штук, «Стань наставником, зміни життя дитини!» - 30 штук, «Патронат швидка сімейна допомога» - 30 штук.

Провідний фахівець із соціальної роботи                                                 А.Г. Коноплянко



П'ятниця, 27 Квітня 2018 10:51 | Переглядів: 723