Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Співпраця України з НАТО

     Уряд схвалив план заходів щодо реалізації у 2018 році Концепції вдосконалення інформування громадськості з питань євроатлантичної інтеграції України на 2017—2020 роки.

     Основною метою плану є підвищення рівня підтримки громадянами України державної політики у сфері євроатлантичної інтеграції та рівня довіри до НАТО як до інституції, що відіграє ключову роль у зміцненні міжнародної безпеки.

     Серед основних заходів, які передбачається виконати в 2018 році за участю Держкомтелерадіо, МІП, МЗС, обласних та Київської міської держадміністрацій, громадських об’єднань — проведення інформаційно-роз’яснювальних кампаній “НАТО-Україна. Безпека. Захист. Стабільність” та “Співробітництво Україна-НАТО як каталізатор реформ”.

     З метою підвищення рівня підтримки громадянами України державної політики у сфері євроатлантичної інтеграції буде проведена освітня програма “Чому НАТО? Засади і принципи діяльності НАТО та його роль у підтримці міжнародної безпеки”. У рамках цієї програми заплановано цільові публічні заходи в регіонах за участю представників органів державної влади, сектору безпеки і оборони, представництв НАТО в Україні; творчі конкурси, створення циклів теле- і радіопрограм; виготовлення, розміщення в громадських місцях і закладах освіти плакатів, листівок, буклетів, рекламно-сувенірної продукції тощо.

     Крім того, центральні та місцеві органи державної влади будуть оприлюднювати на офіційних веб-сайтах та в соціальних мережах інформацію про співробітництво України з НАТО та висвітлювати заходи, які здійснюють органи державної влади у сфері євроатлантичної інтеграції України. Також передбачено інформування про невійськові ініціативи НАТО, зокрема у сфері екології, енергетики, ядерної і радіаційної, кібернетичної та інформаційної безпеки тощо.



П'ятниця, 01 Червня 2018 15:10 | Переглядів: 632