Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Оголошення

УВАГА ОГОЛОШУЄТЬСЯ КОНКУРС НА ЗАМІЩЕННЯ ВАКАНТНОЇ ПОСАДИ СПЕЦІАЛІСТА І КАТЕГОРІЇ СЛУЖБИ (ВІДДІЛУ) У СПРАВАХ ДІТЕЙ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ КАМʼЯНСЬКО-ДНІПРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

     Виконавчий комітет Кам’янсько-Дніпровської міської ради Кам’янсько-Дніпровського району Запорізької області (юридична адреса: Запорізька область, м. Камянка-Дніпровська, вул. Каховська, 98; фактичне місцезнаходження: Запорізька область, м. Камянка-Дніпровська, вул. Гоголя, 1; тел.: 2-14-12, 0993802198) оголошує конкурс на заміщення вакантної посади спеціаліста І категорії Служби (відділу) у справах дітей виконавчого комітету Камʼянсько-Дніпровської міської ради Камʼянсько-Дніпровського району Запорізької області.
     Особи, які претендують на вищезазначену посаду, повинні знати: Конституцію України; закони України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про державну службу», «Про запобігання корупції», інші закони України, укази та розпорядження Президента України, Постанови Верховної Ради України, постанови та розпорядження Кабінету Міністрів України з питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування; правила ділового етикету.
     Крім цього, претенденти повинні знати:
- Сімейний Кодекс України, Закони України «Про органи і служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей» та «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», практику застосування чинного законодавства з питань, що належать до його компетенції; основні комп’ютерні офісні програми.
Кваліфікаційні вимоги до претендентів на посаду: особа, яка є громадянином України, вільно володіє державою мовою, з вищою освітою не нижче ступеня бакалавра, без вимог до стажу роботи.
     Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають на ім’я голови конкурсної комісії заяву, до якої додається:
- заповнена особова картка (П-2ДС) з відповідними додатками;
- дві фотокартки розміром 4х6 см;
- копія документа про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;
- декларація осіб уповноважених на виконання функцій держави за минулий рік, передбаченою Законом України «Про запобігання корупції» (електронний варіант);
- копії документа, який посвідчує особу громадянина України;
- військовий квиток (для військовозобов’язаних).
     Усі копії вищезазначених документів засвідчуються нотаріально чи в іншому установленому законодавством порядку.
     Термін прийняття конкурсною комісією заяви – 30 календарних днів з дня опублікування оголошення про проведення конкурсу.
     За додатковою інформацією щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці звертатись до виконавчого комітету Кам’янсько-Дніпровської міської ради Кам’янсько-Дніпровського району Запорізької області за адресою: місто Кам’янка-Дніпровська, вул. Гоголя, 1 (кабінет 14), телефон: 2-14-12, 0993802198.

 

субота, 26 Червня 2021 09:48 | Переглядів: 414