Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

👨‍👩‍👧‍👦👉ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ!

Вже як традиція, 1 червня, у всьому світі відзначається День захисту дітей – відзначається важливість захисту прав дитини у сфері виховання, освіти, соціального забезпечення, фізичного і духовного розвитку.
⌚Тож, 07.06.2021 року на базі Комунального закладу «Камʼянсько-Дніпровський міський центр соціальних служб» Камʼянсько-Дніпровської міської ради було проведено захід для сімей з дітьми, які перебувають на обліку центру, як такі, що опинились у складних життєвих обставинах, присвячений до Дня захисту дітей.
🙌На початку заходу директор КЗ «КД МЦСС» - Левківська Ганна, привітала присутніх зі святом та наголосила, що Міжнародний день захисту дітей – це також привід нагадати дорослим про необхідність дотримання прав дітей: на життя, на свободу думок і віросповідання, на освіту, відпочинок і дозвілля, на захист від фізичного та психологічного насильства, на захист від експлуатації дитячої праці. Тільки в умовах захисту прав і свобод дитини можливе формування гуманного і справедливого суспільства. Своєю чергою провідний фахівець із соціальної роботи – Ходоренко Світлана, наголосила на належному виконанні батьками своїх батьківських обов’язків, належному забезпеченні потреб дітей у повноцінному харчуванні, сезонним одягом та взуттям, засобами особистої гігієни, вчасним медичним оглядом. А також, здійснення контролю за вільним проведенням часу дітей під час літніх канікул, обережності на водоймах та перебуванні дітей під сонцем.
👟👕По закінченню зустрічі, а також впродовж минулого тижня, на території с. Велика Знам'янка та м. Кам'янка-Дніпровська, запрошеним сім'ям з дітьми було роздано дитячі іграшки, одяг та взуття, а також одяг та взуття для батьків, які було отримано від благочинного Камʼянсько-Дніпровського округу, настоятеля Храму «Різдва Пресвятої Богородиці» – отця Олега. Спеціалістам центру було дуже приємно бачити велику радість на маленьких обличчях діток.
Всього заходом було охоплено 95 осіб.
✍️КЗ «Камʼянсько-Дніпровськийміський центр соціальних служб»



Вівторок, 08 Червня 2021 14:54 | Переглядів: 174