Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Жовтень 2024 »
Пн   7 14 21 28
Вт 1 8 15 22 29
Ср 2 9 16 23 30
Чт 3 10 17 24 31
Пт 4 11 18 25  
Сб 5 12 19 26  
Нд 6 13 20 27  

Пошук

Новини

В ЗАПОРІЖЖІ ВІДКРИВСЯ «ПІДЗЕМНИЙ» СЕРВІСНИЙ ЦЕНТР МВС

Два сервісні центри МВС в Запоріжжі – № 2342 та 2343 – відтепер будуть обслуговувати відвідувачів навіть під час повітряних тривог. Це стало можливим завдяки новому укриттю. В безпечному підземному просторі надаватимуть до 300 послуг на день.

«Підземний» сервісний центр МВС побудований практично з нуля, буквально за п’ять місяців. Голова Запорізької ОДА Іван Федоров подякував всім, хто долучився до цього проєкту.

– Сьогодні ми відкриваємо «підземний» сервісний центр МВС в Запоріжжі. Вкрай важливо, що в нашому прифронтовому регіоні громадянам буде надаватися весь спектр послуг в безпечних умовах попри воєнні загрози. Робота сервісних центрів МВС удосконалюється по всій Україні, зокрема і в Запорізькій області. Тепер «підземний» сервісний центр МВС буде більш доступним і працюватиме безупинно, навіть під час повітряної тривоги, – відзначив очільник регіону.

В «підземному» сервісному центрі МВС можно отримати або обміняти посвідчення водія, зареєструвати транспортний засіб, замовити індивідуальний номерний знак. Єдиний виняток – складання теоретичного іспиту.

– Оскільки екзаменаційний клас розташований не в укритті, то надання цієї послуги відбувається наступним чином. Якщо людина розпочала іспит і пролунало сповіщення про повітряну тривогу, вона має можливість закінчити іспит. Якщо ж сигнал тривоги пролунав до початку складання теоретичного іспиту, то всі чекають закінчення тривоги, а після цього розпочнеться іспит, – зауважила секретар міської ради Регіна Харченко.

В безпечному підземному просторі працюватимуть 20 адміністраторів двох сервісних центрів МВС. Отримувати послуги тут зможуть не тільки запоріжці, але й мешканці навколишніх громад.

– З початку року в Запорізькій області повітряна тривога лунала понад 1600 разів. Безпека наших працівників і наших відвідувачів – це завдання № 1. Нове укриття дасть можливість в безпечних умовах надавати послуги громадянам протягом усього робочого дня – з 8:00 до 17:00. Очікується, що адміністратори двох сервісних центрів МВС надаватимуть до 300 послуг на день, – повідомив Микола Рудик, начальник Головного сервісного центру МВС.

На сьогодні в Україні в укриттях працює 21 сервісний центр МВС. Крім Запоріжжя, вони створені у Харківській, Сумській, Одеській, Чернігівській та Донецькій областях.

ЗОДА

 



П'ятниця, 18 Жовтня 2024 12:10 | Переглядів: 3