Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Жовтень 2024 »
Пн   7 14 21 28
Вт 1 8 15 22 29
Ср 2 9 16 23 30
Чт 3 10 17 24 31
Пт 4 11 18 25  
Сб 5 12 19 26  
Нд 6 13 20 27  

Пошук

Новини

ЧАС ДЛЯ ОНОВЛЕННЯ ВІЙСЬКОВО-ОБЛІКОВИХ ДАНИХ СПЛИВАЄ 16 ЛИПНЯ!

18 травня 2024 року набув чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо окремих питань проходження військової служби, мобілізації та військового обліку», який встановлює для чоловіків призовного віку (18-60 років) та військовозобов'язаних жінок (які перебувають на військовому обліку) обов'язок до 16 липня 2024 року оновити військово-облікові дані у територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки (далі – ТЦК та СП), у центрах надання адміністративних послуг (далі – ЦНАП) або через електронний кабінет призовника, військовозобов'язаного, резервіста (далі - застосунок Резерв+).

Для оновлення даних у ТЦК військовозобов'язані чоловіки та жінки повинні мати при собі такі документи:

  • паспорт громадянина України;
  • ідентифікаційний код;
  • військовий квиток або тимчасове посвідчення;
  • медичні документи;
  • довідку про освіту;
  • водійське посвідчення (необхідне тільки у разі служби водієм).

 

Для оновлення даних у ЦНАП. Якщо ви оновлюєте дані у ЦНАП, потрібно мати паспорт громадянина України, ідентифікаційний код та актуальний номер телефону. Результатом послуги стане витяг про актуалізацію даних в Єдиному державному реєстрі призовників, військовозобов'язаних та резервістів, який формується засобами Реєстру та роздруковується адміністратором ЦНАП.

Хочемо зазначити, щоб військовозобов'язані встигли оновити свої дані, в Запоріжжі у суботу та неділю (13-14 липня 2024 року) працюватимуть усі 5 ЦНАПів з 8:00 до 15:45. Дізнатися адреси ЦНАП у м. Запоріжжя можна за посиланням.

Для оновлення даних через застосунок Резерв+. 17 травня в Україні запустили електронний кабінет військовозобов'язаного, який став доступним через застосунок «Резерв+». Він необхідний для того, щоб чоловіки від 18 до 60 років, які підлягають мобілізації, змогли оновити свої дані згідно з новими нормами закону про мобілізацію. Вам потрібно завантажити додаток:

  1. App Store; Google Play Market;
  2. Після завантаження потрібно зареєструватися за допомогою системи BankID НБУ, обрати свій банк та підтвердити авторизацію;
  3. Після авторизації потрібно підтвердити номер мобільного телефону;
  4. Після цього з'явиться запит на підтвердження поточної адреси проживання та електронної пошти;
  5. Якщо будь-які з цих даних змінилися, їх можна оновити, підтвердивши через SMS-повідомлення або код, який прийде на електронну пошту;
  6. Після оновлення даних потрібно обрати код із 4 цифр, за яким буде здійснюватися вхід у застосунок.

За умови успішного завершення процедури на екрані смартфона з’явиться відповідне повідомлення. Як оновити дані у застосунку «Резерв+» для військовозобов'язаних, призовників та резервістів, також можна переглянути у короткій відеоінструкції за посиланням.



П'ятниця, 12 Липня 2024 14:51 | Переглядів: 238