Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Вересень 2024 »
Пн   2 9 16 23 30
Вт   3 10 17 24  
Ср   4 11 18 25  
Чт   5 12 19 26  
Пт   6 13 20 27  
Сб   7 14 21 28  
Нд 1 8 15 22 29  

Пошук

Новини

АНОНІМНЕ АНКЕТУВАННЯ ЩОДО ОЦІНКИ ПСИХОСОЦІАЛЬНИХ ПОТРЕБ МЕШКАНЦІВ КАМ’ЯНСЬКО-ДНІПРОВСЬКОЇ ГРОМАДИ

Фахівці визначають психічне здоров’я як стан благополуччя, в якому людина реалізує власний потенціал, може впоратися зі звичайним життєвим стресом, може продуктивно і плідно працювати та робити внесок у свою громаду.

Аспекти, що впливають на психічне здоров’я: особисте життя, нестабільність, негативні події, стан фізичного здоров’я, глобальна криза, робота.

Чому робота має значення для психічного здоров’я:

  1. Ми багато часу проводимо на роботі (~10 років).
  2. Робота є важливим форумом для виявлення та задоволення потреб.
  3. Робота може бути дуже позитивною для психічного здоров’я.
  4. Погані умови праці та якість роботи є додатковими факторами ризику для психічного здоров’я.

Південно-Східне міжрегіональне управління Держаної служби з питань праці просить мешканців нашої Кам’янсько-Дніпровської громади взяти участь в добровільному та анонімному опитуванні: «Ваш ментальний добробут є нашим пріоритетом. В умовах війни та в післявоєнний час ми можемо мати різні психологічні та соціальні проблеми. Ми прагнемо надати ефективну психосоціальну підтримку кожному і кожній, хто її потребує. Ми хочемо краще зрозуміти ваші психосоціальні потреби в цей непростий час. Ваші відповіді допоможуть нам оцінити, які заходи та покращення ми можемо запровадити, щоб допомогти вам вирішити першочергові проблеми та залишатися в ресурсному стані. Ваша участь в цьому опитуванні - це важлива частина створення психологічно безпечного та здорового робочого середовища. З турботою про кожного!», - Південно-Східне міжрегіональне управління Держаної служби з питань праці.

Посилання на анкетування.



субота, 22 Червня 2024 12:32 | Переглядів: 243