Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Липень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24 31
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

БЕЗКОШТОВНА ПСИХОЛОГІЧНА ДОПОМОГА

Тривалі воєнні дії в Україні, щоденні повітряні тривоги та безперервне слідкування за новинами підвищують рівень тривожності та стресу у кожного з нас. Щоб підтримати своє психологічне здоров'я ви можете скористатися такими безкоштовними ресурсами:
Обійми
Центр психологічної підтримки, який створили психологи-волонтери за підтримки Національної психологічної асоціації (НПА). За підтримкою можна звернутися безоплатно у будь-який час доби. Щоб отримати психологічну допомогу, необхідно заповнити анкету.
Розкажи мені
Безплатна інтернет-платформа для психологічних консультацій. Якщо ви відчуваєте тривогу, у вас трапляються панічні атаки, ви близькі до депресії чи навіть на межі – можете залишити заявку на цій онлайн-платформі.
УкрЄдність
Сайт безплатної психологічної підтримки від Української спілки психотерапевтів. Спершу вас вислухають, а потім команда добере фахівця, який допоможе впоратися саме з вашою проблемою. Також є можливість відвідувати безплатні групи підтримки в онлайн-форматі.
Mental Help
Онлайн-платформа, створена для надання безкоштовної професійної психологічної допомоги та підтримки. У проєкті бере участь команда фахових психологів, які безплатно працюють з українцями. Всі зустрічі є конфіденційними.
Щоб отримати підтримку, необхідно:

  • перейти на сайт Mental Help;
  • обрати фахівця;
  • визначитися з датою та часом консультації;
  • вказати особисту інформацію (ПІП, вік, стать, електронна пошта, проблема, яка вас турбує);
  • натиснути Запланувати зустріч.

Деталі вебконференції вам нададуть після підтвердження зустрічі. Сесія з психологом триває 50 хв.

Хаб стійкості
Отримати допомогу від психолога тут можуть як люди, які залишаються в Україні, так і ті, хто виїхав за кордон. Щоб отримати консультацію, достатньо зареєструватися на сайті й обрати психолога.
Онлайн-платформа Meclee
Досвідчені психологи та психотерапевти, кожен з яких має за плечима щонайменше 300 годин особистої терапії, пропонують безкоштовні консультації українцям, які постраждали від агресії рф.
Help24
Психологи на сайті Help24 безкоштовно консультують усіх охочих в онлайн-чаті. Онлайн-консультація триває до 30 хвилин, якщо виникне потреба у додатковій онлайн-консультації медичного спеціаліста, адміністратор перенаправить вас до нього і підкаже, що робити далі.



Середа, 01 Травня 2024 09:15 | Переглядів: 269