Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

ОРГАНІЗАЦІЯ УПРАВЛІННЯ ТА ЗВ’ЯЗКУ ПІД ЧАС ЕВАКУАЦІЇ

Запам’ятайте! Звуки сирен, сигнально-гучномовних пристроїв, переривисті гудки інших сигнальних засобів, транспорту, означають сигнал цивільного захисту «УВАГА ВСІМ!». Також, сповіщення про виникнення НС (надзвичайної ситуації) буде здійснено в застосунку на телефоні «ТРИВОГА»!!!
Почувши його, терміново ввімкніть радіоприймач або телевізор (місцеві канали) та прослухайте повідомлення місцевих органів влади.
Також, у разі необхідності евакуюватися при виникнення НС, інформацію про подію та заходи, які потрібно виконати, буде доведено на інтернет-ресурсах:

1) офіційних сайтах:

 

2) в месенджері «Telegram» в каналах:

 

3) на сторінці соціальної мережі Фейсбук:

Завчасно забезпечте як найшвидший доступ (пошук) зазначених інтернет-ресурсів (підписка, добавлення в закладку «Обране» тощо).

УВАГА!
Отримавши повідомлення про початок евакуації, не панікуйте.
Вимкніть джерела водо-, електро- та газопостачання, загасіть вогонь у грубах.
Повідомте сусідів та близьких про початок евакуації. Надайте допомогу дітям, особам з інвалідністю, людям похилого віку.
Візьміть екстрену валізу та вирушайте власним автотранспортом за спланованим маршрутом в безпечну зону, а у разі неможливості це зробити – вирушайте до збірного пункту евакуації.
Якщо Ви не можете самостійно вийти з приміщення, Вам необхідно вивісити за вікном або прив’язати до ручки вхідних дверей біле полотно так, щоб було видно з вулиці, та повідомити органи місцевого самоврядування, підрозділи ДСНС, Національної поліції. Вам на допомогу будуть направлені працівники соціальних служб.
Заходи евакуації будуть доводитися всіма можливими способами (телерадіомережами, інтернет-ресурсами, гучномовно-сигнальними пристроями тощо) у разі виникнення НС. Наполегливо рекомендуємо безумовно дотримуватися тих заходів, які будуть доводитися
Просимо взяти до уваги, що дисципліна та організованість, суворе виконання вказівок органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування забезпечить збереження Вашого здоров’я і життя, а також зменшить можливі втрати.



Середа, 27 Березня 2024 12:05 | Переглядів: 255