Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Липень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24 31
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

СЬОГОДНІ – РІВНО ДВА РОКИ, ЯК 24 ЛЮТОГО 2022 РОКУ РОСІЯ РОЗПОЧАЛА ШИРОКОМАСШТАБНЕ ВТОРГНЕННЯ В УКРАЇНУ

🔺24 лютого 2022 року о 3:40 ранку, на світанку, 24 із 25 областей зазнали ракетних ударів. Росія віроломно розпочала повномасштабне вторгнення на територію України. Відтоді українці живуть в умовах жорстокої, брутальної повномасштабної війни, що розділила життя на до 24 лютого і після... Два роки, руйнувань, болю і втрат, які складно описати словами… Перші місяці широкомасштабної війни були найтяжчими в історії сучасної України. Ворог окупував міста й села. Населені пункти, що відчайдушно оборонялися, стирав з лиця землі артилерією та авіацією. Влаштовував та продовжує влаштовувати справжній геноцид на окупованих територіях.
🙌 ДВА РОКИ СТІЙКОСТІ, ЄДНОСТІ, ВЗАЄМОДОПОМОГИ І ЛЮДЯНОСТІ
Напевно, ми самі не повністю усвідомлювали, на що здатні. Сотні тисяч людей пішли добровольцями до Сил оборони України, навіть якщо вчора нічого не знали про військову справу. Мільйони об’єднались для підтримки армії та держави. Упродовж цих двох років кожен зробив внесок у спротив агресору та злочинцю: захищав Україну зі зброєю в руках чи займався волонтерством, протидіяв російській пропаганді та дезінформації чи донатив на потреби війська, рятував людей з-під завалів після обстрілів чи лагодив критичну інфраструктуру, підтримував бойовий дух воїнів або тих, хто поруч і кому важко, рятував життя і здоров’я українських захисників чи тих, хто беззахисний і вразливий.
🇺🇦 ЗВИТЯГА, МУЖНІСТЬ ТА БОРОТЬБА УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ ВВІЙДЕ В ІСТОРІЮ
Через два роки виснажливої широкомасштабної війни, пригадаймо шлях, який ми вже пройшли – і на що виявились здатні. Нам не давали шансів, але ми вистояли і показали, що навіть під час війни можливо залишатися на боці добра й людяності. А раз вистояли – значить переможемо! І докладемо зусиль, щоб країна-агресор сповна відповіла за скоєні злочини. Заради своєї країни та нашого майбутнього, заради того, щоб цінності свободи, демократії й людяності не зазнали поразки у світі.
💛💙КАМ’ЯНСЬКО-ДНІПРОВСЬКА ГРОМАДА – З УКРАЇНОЮ В СЕРЦІ!



субота, 24 Лютого 2024 06:24 | Переглядів: 273