Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Вересень 2024 »
Пн   2 9 16 23 30
Вт   3 10 17 24  
Ср   4 11 18 25  
Чт   5 12 19 26  
Пт   6 13 20 27  
Сб   7 14 21 28  
Нд 1 8 15 22 29  

Пошук

Новини

ГРАНТИ ДЛЯ АГРОСЕКТОРУ

Влітку 2022 року Уряд запустив грантову програму для малого та середнього бізнесу єРобота. Це можливість отримати фінансування на запуск чи розвиток власної справи. Програма діє на постійній основі і на 2024 рік передбачено її фінансування. Для агросектору актуальними є 5 напрямків від єРобота, серед яких також:

1. Грант на сад
Що можна отримати: від 140 тис. до 400 тис. грн за гектар, але не більше 70% вартості проєкту висадки насаджень.
Хто може взяти участь: ФОП або юридичні особи, які не перебувають і не провадять господарську діяльність на тимчасово окупованій території України чи на території росії, не перебувають під санкціями, щодо яких не порушено справи про банкрутство, щодо яких відсутнє рішення суду про притягнення до кримінальної відповідальності за корупцію, які не мають заборгованості перед бюджетом.
Умови: Для участі в програмі потрібно заповнити онлайн-заявку на сайті diia.gov.ua та додати скановану копію проєкту висадки насаджень, підписану розробником проєкту. Проєкт має містити пояснювальну записку, генеральний план, кошторисну документацію, паспорт робочого проєкту. Гранти надаються для саду площею від 1 до 25 га. У разі отримання гранту ви повинні створити визначену кількість робочих місць, здійснювати вашу діяльність не менше 5 років надалі, сплачувати податки в бюджет, зокрема, за працевлаштування робітників.
Організатор: Уряд України
Більше інформації за посиланням

2. Грант на теплицю
Що можна отримати: для теплиці площею 0,4 - 0,6 га — 2 млн грн, для 0,8 - 1,2 га — 3,5 млн грн, для 1,6 - 2,4 га — 7 млн грн.
Хто може взяти участь: ФОП або юридичні особи чи майбутні підприємці, які не перебувають і не провадять господарську діяльність на тимчасово окупованій території України чи на території росії, не перебувають під санкціями, щодо яких не порушено справи про банкрутство, щодо яких відсутнє рішення суду про притягнення до кримінальної відповідальності за корупцію, які не мають заборгованості перед бюджетом.
Умови: Гранти надаються для теплиці площею від 0,4 га до 2,4 га. Ви можете отримати грант, якщо земля у вашій власності або в оренді не менше ніж 7 років. У разі отримання гранту ви маєте створити від 14 робочих місць на 1 га площі модульної теплиці, здійснювати вашу діяльність не менше 3 років після завершення будівництва теплиці, сплачувати податки в бюджет, зокрема, за працевлаштування робітників. Для подачі заявки необхідно розробити проєкт будівництва модульної теплиці разом з кошторисною документацією. Проєкт має містити пояснювальну записку, архітектурні рішення, конструкції металеві, конструкції залізобетонні (враховуючи фундамент), водозабір та системи поливу, електропостачання, кошторисну документацію.
Організатор: Уряд України
Детальніше тут

 



Середа, 03 Січня 2024 12:16 | Переглядів: 282