Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Жовтень 2024 »
Пн   7 14 21 28
Вт 1 8 15 22 29
Ср 2 9 16 23 30
Чт 3 10 17 24 31
Пт 4 11 18 25  
Сб 5 12 19 26  
Нд 6 13 20 27  

Пошук

Новини

ПІДСУМКИ РОКУ: КАМ’ЯНСЬКО-ДНІПРОВСЬКА МІСЬКА РАДА – ЧЛЕН РАДИ УПРАВЛІННЯ ЛЮДСЬКИМИ РЕСУРСАМИ

🔵 З березня 2023 року очільник кадрової служби виконкому Кам’янсько-Дніпровської міської ради є членом Ради управління людськими ресурсами при Національному агентстві України з питань державної служби (НАДС) – постійного консультативно-дорадчого органу, до складу якого входять представники HR-департаментів державних органів та органів місцевого самоврядування. Стати членом Ради дозволила торішня участь кадрової служби нашої громади у Всеукраїнському конкурсі НАДС «Кращі практики управління персоналом» з кадровою практикою «Фаховість, енергія, взаємопідтримка - складові єдності колективу міської ради в умовах окупації територіальної громади», яка у 2022 році здобула ІІ місце у Всеукраїнському конкурсі у номінації «Краща практика розвитку взаємопідтримки та згуртованості».
👥Протягом поточного року фахівець нашої громади активно брав участь у робочих групах при НАДС України з напрацювання рекомендацій, зокрема й для успішного впровадження нового Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», а також в засіданнях Ради управління людськими ресурсами.
🟡 Вчора відбулося останнє цього року засідання Ради. Під час заходу обговорено питання щодо: управління персоналом на публічній службі в умовах останніх законодавчих змін, залучення молоді на державну службу, а також роль HR підрозділів в підтримці та розвитку персоналу. Традиційно підбито підсумки Всеукраїнського конкурсу “Кращі практики управління персоналом” у таких номінаціях: «Краща практика формування безбар’єрності на робочому місці», «Краща практика розвитку етики взаємодії в команді» та «Краща практика рекрутингу персоналу в умовах воєнного стану». Попри війну цьогоріч до участі у конкурсі долучилася велика кількість служб управління персоналу державних органів різного рівня та органів місцевого самоврядування.
🤝На Всеукраїнському конкурсі було презентовано й кадрову практику Кам’янсько-Дніпровського виконкому міської ради «Історія кожного особлива» у номінації «Краща практика рекрутингу персоналу в умовах воєнного стану», яка неочікувано для журі конкурсу налічувала найбільшу кількість учасників. Наша практика з рекрутингу персоналу в умовах воєнного стану та тимчасової окупації території громади, яку було реалізовано у 2023 році, трансформувала звичні для служб управління персоналом ОМС методи добору нових працівників. Вона є інноваційною, комплексною та послідовною, із долученням різноманітних методів рекрутингу та інструментів її реалізації, які допомогли залучити до роботи нових фахівців та провести їх ефективну адаптацію у новому колективі.
💪Тож, сподіваємось, що наступного року ми продовжимо плідну співпрацю з Національним агентством, усвідомлюючи важливість участі органів місцевого самоврядування у розвитку сучасного управління людськими ресурсами на публічній службі.



П'ятниця, 15 Грудня 2023 16:41 | Переглядів: 375