Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Пошук

Новини

CEDOS ТА IEP ОГОЛОШУЮТЬ КОНКУРС МІНІ-ГРАНТІВ НА ДОСЛІДНИЦЬКІ ПРОЄКТИ В ГРОМАДАХ

Повномасштабне російське вторгнення стало великим викликом для України. Держава, громади і суспільство опинилися в нових умовах, які змушують їх змінюватися. Перемога у війні, відновлення і європейська інтеграція вимагають якісних знань та обґрунтованих рішень, досліджень і аналітики. Особливо важливими вони є на рівні міст, сіл і громад, оскільки місцевий розвиток є найближчим до людини і має значний вплив на добробут.

Про проєкт

Cedos та Інститут європейської політики (Institut für Europäische Politik, IEP) оголошують конкурс міні-грантів для організацій громадянського суспільства на реалізацію дослідницьких проєктів у громадах стосовно відновлення і європейської інтеграції.

Що отримають переможці?

На конкурсних засадах буде надано два міні-гранти по 5 000 євро на реалізацію дослідницьких проєктів. Переможці отримають також консультаційну та експертну підтримку щодо розробки дизайну дослідження і його методологічної реалізації.

Які умови конкурсу?

Заявки приймаються від організацій громадянського суспільства (офіційно зареєстрованих громадських чи благодійних організацій). Подавати заявки можуть організації, які не мають багато досвіду у проведенні досліджень або потребують менторської підтримки у реалізації дослідницького проєкту.
Реалізація проєкту має відбуватися у співпраці з місцевими органами влади на основі підписаного меморандуму. При оцінюванні заявок перевага буде надаватися місцевим організаціям, які працюють у відповідних громадах.
Дослідницькі проєкти повинні бути пов’язані з темами відновлення, відбудови, повоєнної трансформації та європейської інтеграції. Результати досліджень мають бути опубліковані у вигляді дослідницьких звітів, аналітичних записок, інфографік, подкастів або в інших форматах.
Робочими мовами проєкту, які будуть використовуватися у внутрішній комунікації, є українська і англійська мови.
Співфінансування проєкту є допустимим, однак воно не є обов’язковим і не буде перевагою при оцінюванні.
При відборі переможців будуть враховуватися такі критерії, як мотивація і обґрунтованість заявки, релевантність запропонованого підходу, попередній досвід і спроможність втілити проєкт.

Як взяти участь та інша додаткова інформація – за посиланням. 



Вівторок, 17 Жовтня 2023 12:21 | Переглядів: 255