Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Пошук

Новини

РІВНІ ПРАВА – ВЕЛИКІ МОЖЛИВОСТІ

На початку жовтня під патронатом Національного комітету України у справах ЮНЕСКО було проведено V гендерний форум «Рівні права – великі можливості». Форум організовано Дніпровською обласною радою спільно з Дніпропетровським університетом внутрішніх справ. Метою форуму було об’єднати зусилля, скоординувати дії та визначити стратегію розвитку гендерної політики в територіальних громадах з урахуванням демографічних змін у країні.


Участь у заході взяли представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, територіальних громад Дніпропетровської, Запорізької та Донецької областей, керівники, фахівці комунальних підприємств і закладів, депутати обласної та місцевих рад, правозахисники та правоохоронці, науковці, лідери громадської думки та представники громадських об’єднань, молодіжних організацій, ЗМІ. До делегації Запорізької області на чолі з виконавчим директором офісу Місцевої асоціації ОМС «Регіональний центр розвитку спроможних територіальних громад Запорізької області» Тетяною Красновою, увійшли представники 14 громад області, у т.ч. й наша Кам’янсько-Дніпровська громада.


Війна загострила не тільки проблему гендерної рівності, але й дотримання прав та свобод людини. Ця війна – це боротьба за демократичні цінності, за рівність та людські права. Тому вкрай важливо для наукової спільноти, громадських активістів та влади усіх рівнів піднімати питання про права людини та гендерну рівність під час російсько-української війни, заявляти на весь світ про те, що відбувається і намагатися напрацьовувати механізми відновлення можливостей реалізації своїх конституційних прав, постраждалим особам.



Понеділок, 16 Жовтня 2023 12:22 | Переглядів: 260