Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Пошук

Новини

10 ЖОВТНЯ ВІДЗНАЧАЄТЬСЯ ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ МЕНТАЛЬНОГО ЗДОРОВ’Я

Щодня ми стикаємося зі стресами, переживаннями і тривогами. Але попри це, потрібно бути мудрими і підтримувати свій емоційний стан в нормі. Багатьох нас з дитинства вчили бути сильними, не показувати свій біль, страх, тривогу... Але діти вчаться проживати життя і свої стани, емоції, дивлячись на нас. Вони не завжди можуть чітко висловити свої почуття чи поділитися переживаннями. Незалежно від віку дитини, батькам або особам, які їх замінюють, важливо знати, як розпізнати її емоції та знайти способи підтримки. Це допоможе зберігати близькі стосунки та надавати необхідну допомогу.

👉Щоб розібратися в цих питаннях, пропонуємо переглянути освітній серіал «Бути ПОРУЧ» від ЮНІСЕФ та Міністерства освіти і науки України на платформі Дія.Цифрова освіта. 11 коротких серій містять корисні поради спеціалістів, які допоможуть краще розуміти почуття та емоційні реакції дітей, навчитися реагувати на несподівані ситуації та мати змогу заспокоїти і себе, і малечу. Освітній серіал буде корисний як батькам, так і фахівцям, які працюють з дітьми.

👉Також інформуємо про лінії психологічної допомоги в України та за кордоном. Лінія емоційної підтримки Міжнародної організації з міграції (МОМ) - це безкоштовна та анонімна допомога кваліфікованих психологів, які готові вислухати вас при будь-яких запитах для покращення емоційного стану. За вказаними номерами можна отримати одну або серію консультацій сам на сам із фахівцем - розповісти про те, що вас турбує, що спричиняє появу емоцій чи впливає на ваш стан і отримати поради. Не зволікайте, якщо вам є чим поділитися. Ваші почуття важливі 🫶🏼



Вівторок, 10 Жовтня 2023 13:44 | Переглядів: 289