Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Пошук

Новини

ЄВІДНОВЛЕННЯ

Шановна громадо! Нагадуємо, що у застосунку Дія доступна послуга єВідновлення. Українці, чиї домівки постраждали через бойові дії, можуть подати заяву і отримати грошову допомогу на ремонт житла.
Суму допомоги визначить комісія після підрахунку обсягів пошкоджень. Отримані кошти можна витрати на будівельні матеріали чи послуги підрядників. У першу чергу, фінансову допомогу за програмою єВідновлення отримають учасники бойових дій, сім’ї загиблих військовослужбовців, мобілізовані українці, багатодітні сім’ї, опікуни та патронатні вихователі дітей-сиріт та люди з інвалідністю І та ІІ груп.

Інформація про послугу єВідновлення для заявника: єВідновлення в Дії: отримуйте кошти на ремонт пошкодженого житла - YouTube 

Як скористатись послугою єВідновлення: Як скористатися послугою єВідновлення? - YouTube 

Також повідомляємо, що відтепер українці, чиї домівки були знищені через російську агресію, можуть подати заяву в застосунку Дія та отримати компенсацію на купівлю нового житла. Суму допомоги визначає комісія відповідно до характеристик зруйнованого житла. Після оцінки отримаєте житловий сертифікат у Дії або на електронну пошту. Його можна використати, щоб придбати нову квартиру, будинок чи будь-яке інше житлове приміщення. А також для купівлі нерухомості на вторинному ринку чи інвестиції в будівництво.

Інформація про послугу для заявника: Масштабуємо єВідновлення: як подати заяву в Дії та отримати компенсацію за знищене майно - YouTube 

📲Підписуйся на Telegram-канал Кам'янсько-Дніпровської міської військової адміністрації, підписуй своїх родичів і друзів.

 



Вівторок, 19 Вересня 2023 14:27 | Переглядів: 234