Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

ДОРОГІ ВЕТЕРАНИ, ШАНОВНІ УЧАСНИКИ І ДІТИ ВІЙНИ, ТРУДІВНИКИ ТИЛУ, ЛЮДИ ПІСЛЯВОЄННОГО ПОКОЛІННЯ ТА ЖИТЕЛІ КАМ’ЯНСЬКО-ДНІПРОВСЬКОЇ ГРОМАДИ!

     28 жовтня українці відзначають 77-у річницю вигнання нацистських окупантів з України.

     Цей довгоочікуваний день коштував українському народу величезних жертв та неймовірних зусиль. Загиблим під час тієї війни став кожний п'ятий українець. На руїни перетворилися 720 українських міст, містечок та 28 тисяч сіл, зруйнований кожен четвертий український будинок. Загиблі дорослі та діти, закатовані жертви концтаборів та евакуйовані – це мільйони наших українців, мільйони наших побратимів.
     Серед нас дедалі менше тих, хто пережив страшну та криваву війну з нацистами. Наголошу, що вирішальною силою та головним творцем Перемоги над ворогом став народ, його сила та рішучість, його духовна згуртованість та саможертовність.
     Тож, хочу висловити слова величезної вдячності всім людям, які зуміли вистояти у надважку для нашої землі годину. Дякую тим, хто зміг підняти нашу державу з руїн, тим, хто й сьогодні своїм прикладом вчить молоде покоління не відступати перед труднощами та щиро любити Батьківщину.
     Передусім вітаю всіх ветеранів, учасників та дітей війни зі святом. Бажаю вам міцного здоров'я та довголіття. А всім жителям Кам’янсько-Дніпровської громади - бути гідними своїх пращурів, любити рідну землю та поважати її народ, своєю щоденною працею та досягненнями робити внесок у процвітання нашої України. Бажаю, щоб у кожному українському домі завжди були щастя, мир та злагода.

З повагою,
Голова Кам'янсько-Дніпровської міської територіальної громади
Володимир АНТОНЕНКО



Четвер, 28 Жовтня 2021 08:09 | Переглядів: 155