Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

ПРОВЕДЕННЯ РЕЙДУ «КРИЗОВА СІМ’Я» НА ТЕРИТОРІЇ КАМʼЯНСЬКО-ДНІПРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

👉Одним з основних завдань виконавчого комітету Камʼянсько-Дніпровської міської ради у сфері реалізації державної соціальної політики на території Камʼянсько-Дніпровської міської територіальної громади є забезпечення соціального захисту дітей.
📌 Тож, з метою обстеження житлово-побутових умов проживання дітей, з сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах, 27 вересня 2021року Службою (відділом) у справах дітей виконавчого комітету Камʼянсько-Дніпровської міської ради був проведений плановий профілактичний рейд «Кризова сім’я». До участі в рейді були залучені фахівці із соціальної роботи КЗ «Кам'янсько-Дніпровський міський центр соціальних служб» Кам’янсько-Дніпровської міської ради.
Під час проведення рейду були перевірені умови проживання в 16 сім’ях громади, з них: 4 родини, в яких виховується 7 дітей, з м. Камʼянка-Дніпровська та 12 родин, в яких виховується 22 дитини, с. Велика Знамʼянка.
📌 Члени комісії, в першу чергу, звертали увагу на ставлення батьків до виконання своїх батьківських обов’язків, забезпечення дітей канцелярським приладдям, підготовку будинків до осінньо-зимового періоду, а саме: наявність запасів дров, вугілля для опалювання осель, придбання сезонного одягу для дітей. Здійснений контроль за забезпеченням належного догляду за дітьми, створення належних умов проживання, задоволення потреб дітей.
📌 За результатами проведеного рейду батьків з 4 сімей запрошено на особистий прийом до Служби, з метою проведення додаткової профілактичної бесіди та попередження про наслідки неналежного виконання їх батьківських обов’язків. А також підготовлено одне клопотання на відділення поліції № 1 Василівського РУП ГУНП щодо притягнення батьків однієї з родин до відповідальності та вжиття, передбачених чинним законодавством, заходів.
📌 Робота Служби (відділу) у справах дітей виконавчого комітету Кам’янсько-Дніпровської міської ради сумісно із КЗ «Кам'янсько-Дніпровський міський центр соціальних служб» по даним сім’ям буде продовжена і надалі.

✍️Виконавчий комітет
Камʼянсько-Дніпровської міської ради



Вівторок, 28 Вересня 2021 16:51 | Переглядів: 169