Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

❗ РОБОТА ЩОДО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЖИТЛОМ ДІТЕЙ-СИРІТ, ДІТЕЙ, ПОЗБАВЛЕНИХ БАТЬКІВСЬКОГО ПІКЛУВАННЯ ТА ОСІБ З ЇХ ЧИСЛА ТРИВАЄ

👉 13 вересня 2021 року відбулося 19 засідання Комісії з питань розподілу у 2020 році коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проєктні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа. На порядку денному було розглянуто питання щодо надання згоди на перерахування коштів зі спеціального рахунка як оплату за відповідним договором купівлі-продажу за рахунок грошової компенсації особі з числа дітей, позбавлених батьківського піклування з с. Велика Знам’янка.
✅ Членами комісії розглянуто подані документи та надано дозвіл на перерахування коштів із спеціального рахунка, як оплати за відповідними договором купівлі-продажу квартири за рахунок грошової компенсації, яка виділена даній особі відповідно до Порядку надання у 2020 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проєктний, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, осіб з їх числа. За результатами засідання Комісії буде підготовлено відповідне рішення виконавчого комітету міської ради.
Водночас доводимо до відома, що на сьогодні вже придбано житло для 14 дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування на загальну суму 5404275 грн, а саме: в м. Кам’янка-Дніпровська (9 чол.), с. Велика Знам’янка (1 чол.), пгт. Михайлівка (1 чол.), с. Зарічне Оріхівського району (1 чол.), м. Нікополь (1 чол.), м. Запоріжжя (1 чол.).
Звертаємося до решти дітей нашої громади, які отримали грошову компенсацію на придбання житла!!!
     Скоріше визначайтеся зі своїми бажаннями, час плине дуже швидко, залишилося дуже мало часу і кошти повернуться до Державного бюджету, а ви втратите такий шанс стати власниками СВОГО ЖИТЛА🏘. Хочеться зауважити, що ви повинні розуміти, що на підготовку документів для продажу будинку (квартири), власнику також необхідний час. Робіть свій вибір, а ми завжди готові до подальшої активної співпраці з вами. Ми надаємо допомогу у пошуках житла та оформлені всіх необхідних документів.

✍️Секретар комісії Олена АВДЄЄВА



Вівторок, 14 Вересня 2021 09:31 | Переглядів: 214