Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

👨‍👩‍👧‍👦 ТРЕНІНГ ДЛЯ ПРИЙОМНИХ БАТЬКІВ ТА БАТЬКІВ-ВИХОВАТЕЛІВ З ЕЛЕМЕНТАМИ ВІДЕОЛЕКТОРІЮ НА ТЕМУ: «МЕТОДИ СІМЕЙНОГО ВИХОВАННЯ».

👉Виховання дітей, мабуть одне з найважливіших питань, які вирішують батьки кожного дня. Одні батьки все дозволяють дитині, для таких дітей не існує правил і обмежень, інші намагаються у всьому контролювати і обмежувати своїх дітей. ☝️ Як же виростити дитину успішним і щасливим?
     08.09.2021 року спеціалістами центру на базі Комунального закладу «Кам'янсько-Дніпровський міський центр соціальних служб» Кам'янсько-Дніпровської міської ради було проведено тренінг для прийомних батьків та батьків-вихователів на тему: «Методи сімейного виховання». Тренінг був проведений з метою корекції дитячо-батьківських відносин, завдання якого полягали в наданні інформації про стилі і методи виховання, в проведені експрес – діагностики батьківських установок, підводячи прийомних батьків та батьків-вихователів до усвідомлення зв'язку між стилем виховання в родині та особливостями поведінки дитини.
    🤷‍♂️🤷‍♀️В ході тренінгу прийомні батьки та батьки-вихователі висловлювали свої думки стосовно виховання дітей, виконували відповідні вправи та дізналися про різні стилі та методи сімейного виховання. Також для того щоб зрозуміти який метод виховання домінує в родині та переосмислити вплив сім'ї на розвиток, навчання і виховання дитини, для присутніх батьків було проведено тестування на тему: «Ваш стиль спілкування і виховання».
    Наприкінці заходу прийомні батьки та батьки-вихователі ділилися своїм досвідом виховання дітей та враженнями від тренінгу, а також висловили подяку за отриману цікаву інформацію. Робота в даному напрямку буде продовжена й на далі.
    Всього заходом було охоплено 10 осіб.

✍️КЗ «Кам'янсько-Дніпровський
міський центр соціальних служб»



П'ятниця, 10 Вересня 2021 09:31 | Переглядів: 221