Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

РОБОЧА ПОЇЗДКА ДО КАМ’ЯНСЬКО-ДНІПРОВСЬКОЇ ОБ’ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

👉 02 вересня 2021 року відбулась робоча поїздка голови Василівської райдержадміністрації Андрія ХОЛОШІ до Кам’янсько-Дніпровської об’єднаної територіальної громади щодо вирішення проблемних питань громади.
➡У заході взяли участь заступник голови райдержадміністрації Олексій ТИМКІВ, начальник відділу ЖКГ, містобудування, архітектури та екології райдержадміністрації Тетяна ІНГМАН, заступники міського голови Кам’янсько-Дніпровської громади Олена КОЗУЛЬКОВА та Андрій КОНОНЕНКО, секретар ради Андрій ДЯТЛОВ, голова військово-лікарської комісії Лариса ХАЛЕЦЬКА, медичний директор КНП «Кам’янсько-Дніпровська міська лікарня» Оксана ШУПАРСЬКА, начальник І відділення Василівського територіального центру комплектування та соціальної підтримки Володимир БОГАЧОВ, заступник голови Водянської сільської громади Ірина ЗИКОВА та голова Благовіщенської сільської громади Василь ТРУБКА.
☝️Під час зустрічі було обговорено питання щодо забезпечення належної роботи військово-лікарської комісії І відділення Василівського РТЦК, який обслуговує мешканців Кам’янсько-Дніпровської, Водянської та Благовіщенської громад Василівського району.
➡Проблемою роботи ВЛК стало те, що після зміни власника КНП «Кам’янсько-Дніпровська міська лікарня» перейшла на фінансування до Кам’янсько-Дніпровської міської ради, що привело до неузгодження питання співфінансування роботи ВЛК з боку Водянської та Благовіщенської сільських громад.
➡Враховуючи важливість належного проведення осіннього призову та приписки громадян, кожна з громад, пропорційно від кількості призовників, погодилась виділити кошти та забезпечити фінансову підтримку ВЛК.
➡Крім того, під час зустрічі обговорили питання щодо підготовки до опалювального сезону громад, зокрема закладів освіти та культури. Наразі, проблемою є встановлення необхідних приладів комерційного обліку газу та передачі даних і укладення договорів з АТ «Запоріжгаз».
➡Було звернено увагу на окремих показниках підготовки до опалювального сезону, роботи по яких виконуються недостатньо активно, що призводить до порушення плану підготовки об’єктів інфраструктури Василівського району до зимового періоду.
➡По кожному з питань були прийняті спільні конструктивні рішення. Всі проблемні питання, що озвучені під час робочого візиту, Андрій ХОЛОША взяв на особистий контроль.

ДЖЕРЕЛО



П'ятниця, 03 Вересня 2021 11:21 | Переглядів: 270