Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

РЯТУВАЛЬНИКИ ЗВЕРТАЮТЬСЯ ДО ГРОМАДЯН З ПРОХАННЯМ ПОДБАТИ ПРО БЕЗПЕКУ ДІТЕЙ ВЛІТКУ ❗️

☀️ Літо – це пора відпочинку дітей і особливої відповідальності дорослих за їх життя і здоров'я. З настанням літа гостро постає питання про організацію дитячого дозвілля. Період літніх канікул – це час, коли дітей підстерігає безліч небезпек. Відсутність батьківського нагляду та велика кількість вільного часу не завжди йде на користь дітям.
❗️Нещастя стається саме тоді, коли діти залишаються напризволяще, а небезпека чатує на кожному кроці: вдома – коли працюють електропобутові прилади та є вільний доступ до сірників та запальничок, вибухонебезпечних предметів, хімічних речовин; на вулиці - в умовах стрімкого потоку транспорту; під час відпочинку: у лісі, горах, біля водоймищ.
❗️Діти стають заручниками обставин, а їх легковажне ставлення до вогню, води, незнання елементарних правил безпеки нерідко стають першопричинами сумних та трагічних наслідків.
❗️Головне управління ДСНС України у Запорізькій області звертається до батьків: Не допускайте трагедії в Вашій родині! Розповідайте своїм дітям про небезпеку гри з вогнем, навчайте їх правил безпеки життєдіяльності. Особливо у літній період пильнуйте за дитиною біля водних об'єктів. Не залишайте дітей без нагляду, дбайте про власну безпеку та безпеку своїх дітей. Навчайте дітей навичкам культури поведінки, демонструючи на власному прикладі обережність у поводженні з вогнем, водою, газо - та електроприладами, різного виду небезпечними речовинами та предметами.
❗️Батьки, будьте відповідальними та пам'ятайте, що Ваша уважність та серйозне ставлення до інформування дітей про потенційні небезпеки є запорукою життя та здоров'я вашої малечі!
❗️Закликаємо учнів та батьків завжди пам'ятати елементарні правила безпеки під час канікул, щоб приємний відпочинок не був зіпсований!



Вівторок, 20 Липня 2021 16:04 | Переглядів: 224