Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

ПРОДОВЖУЄТЬСЯ РОБОТА ЩОДО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЖИТЛОМ ДІТЕЙ-СИРІТ, ДІТЕЙ, ПОЗБАВЛЕНИХ БАТЬКІВСЬКОГО ПІКЛУВАННЯ, ОСІБ З ЇХ ЧИСЛА КАМ’ЯНСЬКО-ДНІПРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

👉Під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, голови комісії Олени Козулькової, 09 червня 2021 року відбулося засідання комісії з використання Субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проєктні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа при виконавчому комітеті Кам’янсько- Дніпровської міської ради.
👉На засіданні було розглянуто питання щодо надання дозволу на перерахування коштів грошової компенсації для придбання житла зі спеціального рахунку дитини-сироти продавцю, як оплату за відповідним договором купівлі-продажу. Олена Авдєєва - начальник відділу охорони здоров’я та соціальної сфери, секретар комісії, надала на розгляд комісії заяву дитини-сироти та пакет необхідних документів.
📌За результатами обговорення було прийнято відповідне рішення.
👆Хочемо зазначити, що вже дев’ять дітей нашої громади стали власниками житла.
👆Ще раз наголошуємо, що місцева комісія надає роз’яснення щодо придбання житла, допомагає зібрати необхідні документи, виїжджає за адресами, які ви надаєте, перевіряє стан житла, наявність комунікацій, ремонту, меблів та інше. Комісія складає акти обстеження житлового приміщення, працює з продавцями,рієлторами, нотаріусами, службами у справах дітей та центрами соціальних служб за місцем придбання житла. Звертаємося до решти дітей нашої громади, які відкрили рахунки та отримали грошову компенсацію у 2020 році, скоріше визначайтеся зі своїми бажаннями, робіть свій вибір, а ми завжди готові до подальшої активної співпраці з вами.
✍Виконавчий комітет Камʼянсько-Дніпровської міської ради



Четвер, 10 Червня 2021 16:47 | Переглядів: 182