Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

ПАТРОНАТ НАД ДИТИНОЮ – ЦЕ ШВИДКА І ВЧАСНА ДОПОМОГА ДИТИНІ ТА ЇЇ РОДИНІ В ГРОМАДІ!

     Кожна дитина повинна виховуватися у родині чи в умовах, наближених до сімейних, тому КЗ «Кам'янсько-Дніпровський міський центр соціальних служб» Кам'янсько-Дніпровської міської ради активно продовжує роботу направлену на пошук та первинний відбір кандидатів у патронатні вихователі на території Кам'янсько-Дніпровської територіальної громади.

     Патронат над дитиною – це професійна комплексна послуга, що передбачає тимчасовий догляд і виховання дитини, яка опинилася у складних життєвих обставинах та потребує захисту. Головним завданням патронату є забезпечення дитини професійним сімейним доглядом і вихованням на період подолання її батьками складних життєвих обставин, що спричинили влаштування дитини під патронат чи пошук для неї нової родини. Патронат потрібен дітям, які не можуть залишатися вдома або з певних причин не можуть тимчасово перебувати зі своїми родичами чи знайомими. Патронатний вихователь – це спеціально підготовлена особа, яка пройшла спеціальний курс підготовки й за участю членів сім'ї надає послуги з догляду, виховання та реабілітації дитини за місцем свого фактичного проживання.

     За надання послуги патронатний вихователь щомісяця отримує грошове забезпечення, соціальну допомогу на утримання та виховання дитини та сплату єдиного внеску за загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

     Тож, якщо Ви шукаєте роботу та маєте бажання допомогти дітям, які опинились без батьківської опіки звертайтесь до спеціалістів КЗ «Кам'янсько-Дніпровський міський центр соціальних служб» для отримання більш детальної інформації про послугу Патронат над дитиною за адресою: м. Кам'янка-Дніпровська, вул. Гоголя, 7А.

Провідний фахівець

із соціальної роботи С.ХОДОРЕНКО




Понеділок, 19 Квітня 2021 15:56 | Переглядів: 287