Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

👉ІСПИТИ ЗИМИ: КОМУНАЛЬНИКИ ГРОМАДИ В АКТИВНОМУ РОБОЧОМУ ПРОЦЕСІ

     🌨Так, сніг для нас – це й довгоочікуване зимове чудо, але й водночас - деякі незручності. Насамперед – це ускладнення руху, можливі аварії та падіння на слизьких тротуарах. Для того, щоб мінімізувати всі ці ризики, керівництвом громади були поставлені чіткі оперативні задачі для наших комунальних підприємств.
     🚙Тож, вчора 13 січня комунальниками громади було здійснено низку заходів щодо:
📌 розчищення тротуарів в центрі села Велика Знам’янка та біля дитячих садочків, а також їх посипання протиожеледною сумішшю (КП «Агрознам’янка»);
     📌 прочищення доріг по вулицях/провулках у місті Кам’янка-Дніпровська: Щаслива (від Промислової до Космічного), Каховська (від Шульгіна до Центральної районної лікарні), Набережна (від Шульгіна до Дружби), Першотравнева (від Шульгіна до Я.Мудрого), Зелена, Гоголя, Чкалова, Лиманна, Лелюшенка, пр-т. 9 Травня, Космічний, Дружби, Шульгіна, Мічуріна (КД МКП «Карат»).
     ⏰Сьогодні роботи продовжилися. Одна з найбільших проблем для автомобілістів та пішоходів – це ожеледиця. Без посипання не обійтись. З 5:30 ранку робітники КД МКП «Карат» просипають протиожеледною сумішшю вулиці та тротуари міста:
     📌 вулиці/провулки: Щаслива (від Промислової до Космічного), Каховська (від 9 Травня до ЦРБ), Набережна (від 9 Травня до Дружби), Першотравнева (від Шульгіна до Я.Мудрого), Зелена, Гоголя, Чкалова, пр-т. 9 Травня, Космічний, Дружби, Шульгіна, Мічуріна (від Чкалова до Шевченка).
     📌 тротуари по вулицях: Гоголя (до НВК), Щаслива (від Промислової до 9 Травня), пр-т. 9 Травня, Космічний, а також у парку Перемоги.
     🤝Зазначимо, що жодна техніка нічого не варта без гарних працівників. Тож, дякуємо працівникам комунальних підприємств нашої громади за їх роботу.
     
✍Начальник відділу організаційної та інформаційної роботи
Тетяна ПШЕНИЧНА



Четвер, 14 Січня 2021 11:39 | Переглядів: 277