Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Пошук

Новини

ЗРОБИМО КОЖНУ ДИТИНУ ЩАСЛИВІШОЮ – 2019: ПІДСУМКИ

     Новорічних свят чекають усі із нетерпінням, адже це пора подарунків та чудес. Особливо їх люблять діти: так приємно знайти під ялинкою або отримати від Святого Миколая чи Діда Мороза омріяний пакуночок із сюрпризом. Тут вже дорослі стараються як тільки можуть, щоб зробити ці миті у житті дитини незабутніми.
     За доброю традицією до цього чарівного дійства напередодні новорічно-різдвяних свят долучається й Кам’янсько-Дніпровська міська об’єднана територіальна громада. Цьогоріч в громаді проведено соціальні новорічні ялинки для дітей пільгових категорій. Так, наприкінці грудня 2019 року в усіх закладах освіти та будинках культури ОТГ організовано новорічні заходи, під час яких діти взяли участь у різноманітних конкурсах та отримали не тільки заряд веселого настрою, але й солодкі подарунки. За кошт міського бюджету солодощі отримали 1715 дітей з-поміж вихованців дитсадків, учнів1-4 класів, дітей-сиріт та дітей, які позбавлені батьківського піклування, обдарованої молоді Будинку дитячої творчості Кам’янсько-Дніпровської міської ради, а також дітей, сім’ї яких опинилися у складних життєвих обставинах. Адже наші діти – наш найдорожчий скарб, наша надія та гордість. Розвивати, підтримувати і заохочувати їх – обов'язок родини, школи, влади і громадськості.
     У 2019 році Кам’янсько-Дніпровська міська об’єднана територіальна громада запропонувала всім небайдужим долучитися до благодійної акції «ЗРОБИМО КОЖНУ ДИТИНУ ЩАСЛИВІШОЮ», а саме: стати помічником Святого Миколая та надати допомогу тим, хто цього потребує. І добре, що у нашій громаді є такі добродії. Хоча відгукнулося їх небагато, але ми сподіваємося, що започаткована акція надалі зможе об’єднати більше жителів громади для добрих справ.
     Дуже дякуємо благодійникам за розуміння і допомогу, а саме: ФГ «Вікторія» (керівник Есаулов Володимир Павлович), ФГ «Форс-Агро» (керівник Чехов Роман Анатолійович), ФГ «Промінь 6» (керівник Селезньов Олександр Леонідович), приватним підприємцям - Рюбен Тетяні Олександрівні, Усову Віктору Івановичу, Воронову Сергію Андрійовичу. Також зазначимо, що другий рік поспіль голова нашої громади Володимир Антоненко теж надає благодійну допомогу у вигляді солодких подарунків для дітей з особливими потребами, вихованців міських юнацько-спортивних шкіл – переможців змагань тощо.
     Щиросердечно, від імені батьків, дітей та виконавчого комітету Кам’янсько-Дніпровської міської ради, дякуємо всім, хто долучився до організації новорічних свят для дітей нашої громади: працівникам культури, соціальної сфери та всім людям, які подарували тепло, турботу та часточку своєї душі малечі. Бажаємо, щоб ваша добра справа повернулася вам сторицею, а також здоров'я, процвітання, злагоди ти здійснення найзаповітніших мрій у Новому 2020-му році!
Виконавчий комітет Кам’янсько-Дніпровської міської ради



субота, 18 Січня 2020 13:17 | Переглядів: 321