Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Пошук

Новини

РЕЗУЛЬТАТИ РОБОТИ КОМУНАЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ ГРОМАДИ ЗА ПІДСУМКАМИ ДЕВ’ЯТЬ МІСЯЦІВ, ЗАХОДИ ДО ПРИЙДЕШНІХ НОВОРІЧНИХ СВЯТ ТА ІНШІ ПИТАННЯ ПОРЯДКУ ДЕННОГО ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

     Вчора, 20 листопада, відбулось засідання виконавчого комітету Кам′янсько-Дніпровської міської ради. У засіданні, під головуванням міського голови Володимира Антоненка, взяли участь члени виконавчого комітету, а також запрошені на засідання начальники відділів виконавчого комітету Кам′янсько-Дніпровської міської ради та керівники комунальних підприємств Кам’янсько-Дніпровської міської об’єднаної територіальної громади.
     Під час засідання було розглянуті та прийняті рішення по близько 30 питанням порядку денного. Члени виконкому проаналізували звіти очільників комунальних підприємств громади про підсумки фінансово-господарської діяльності КП за результатами дев’яти місяців поточного року. Також на засіданні розглянуто висновки відділу житлово-комунального господарства та комунальної власності щодо виконання директорами комунальних підприємств Анатолієм Басом, Максимом Барановим та Сергієм Скочдополь умов контрактів з ними.
     Начальник відділу культури та туризму Андрій Грицюк доповів присутнім про стан підготовки проведення святкувань Нового року та Різдва Христового на території Кам’янсько-Дніпровської міської об’єднаної територіальної громади. Так, на новорічно-різдвяні свята у закладах культури та освіти громади заплановано проведення: новорічних ялинок, святкових концертів, майстер-класів, новорічних театралізованих ранків та вистав для дітей, виставок, новорічних щедрувань тощо. 
     Про стан виконання делегованих повноважень у галузі соціального захисту населення згідно ст.34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» присутнім доповіла начальник відділу охорони здоров’я та соціальної сфери виконавчого комітету Кам’янсько-Дніпровської міської ради Олена Авдєєва. Члени виконкому прийняли зазначену інформацію до відома, наголосивши на необхідності посилення роботи інспектора праці зі здійснення на території ОТГ контролю за додержанням законодавства про працю та зайнятість населення.
     Окрім того, рішеннями виконкому затверджено: уповноважену особу на вчинення нотаріальних дій на території сіл Велика Знам’янка, Новоолексіївка Кам’янсько-Дніпровського району, квартирну чергу дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, інформаційні та технологічні картки у сфері надання адміністративних послуг відділом «ЦНАП».
     Значна кількість питань традиційно стосувалася звернень жителів громади: про надання одноразової та соціальної допомоги, допомоги на поховання, присвоєння та зміну поштової адреси тощо. Таким чином, за результатами засідання виконавчого комітету Кам′янсько-Дніпровської міської ради цього дня розглянуто усі питання порядку денного та прийнято відповідні рішення.

Тетяна Пшенична
начальник відділу організаційної та інформаційної роботи
виконавчого комітету Кам’янсько-Дніпровської міської ради



Четвер, 21 Листопада 2019 12:57 | Переглядів: 450