Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Пошук

Новини

75-ТА РІЧНИЦЯ ВИЗВОЛЕННЯ УКРАЇНИ ВІД НАЦИСТСЬКИХ ЗАГАРБНИКІВ

     Чудова осінь фарбувала доли
     Й веселкою переливалися ліси,
     Коли у жовтні, в ту далеку пору,
     Нам визволителі свободу принесли.

     ДОРОГІ ВЕТЕРАНИ, ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ КАМ’ЯНСЬКО-ДНІПРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ОБ’ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ!
     Цьогоріч ми відзначаємо 75-ту річницю визволення України від нацистських загарбників. 28 жовтня - це день остаточного вигнання військ нацистської Німеччини та її союзників у 1944 році за межі сучасної території України.
     Визволення України увібрало в себе одночасно два сильних людських почуття: невимовну тугу за тими, хто вже ніколи не повернеться з бою, і одночасно радість за подароване воїнами-визволителями мирне життя теперішніх та прийдешніх поколінь українців.
     Наш народ пережив страхіття війни, мужньо витримав усі випробування та доклав величезних зусиль, аби наблизити таку бажану Перемогу та відновити рідний край з руїн.
     Хоробрість, непохитність, мужність та величезна віра – цим жили наші солдати і трудівники тилу, цим жив увесь наш народ.
Час безжалісно вириває з наших рядів учасників та свідків тих буремних подій. Але пам'ять про тих, хто не шкодував себе, рятував рідну землю, хто віддав найголовніше – своє життя, принісши Перемогу над окупантами, жива й донині.
     У першу чергу вітаю всіх ветеранів та учасників тієї страшної війни зі святом. Бажаю вам міцного здоров'я та довголіття. А всім нам - бути гідними своїх пращурів, любити рідну землю, поважати свій народ, своїми працею, здобутками та досягненнями примножувати культуру та славити Україну. Нехай у нашому домі завжди будуть спокій, мир та чисте блакитне небо над головою.

З повагою,
Голова Кам'янсько - Дніпровської міської об'єднаної територіальної громади
Володимир Антоненко



Понеділок, 28 Жовтня 2019 08:22 | Переглядів: 312