Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Пошук

Новини

НЕ БУДЬ БАЙДУЖИМ ДО СПІЛЬНОЇ ПРОБЛЕМИ

Другий тиждень, за ініціативи керівництва Кам’янсько-Дніпровської експлуатаційної дільниці Нікопольського регіонального управління водних ресурсів (Валентина Вариводи) та Кам’янсько-Дніпровської об’єднаної територіальної громади (Володимира Антоненка) тривають роботи з прочищення скидного каналу ґрунтових вод на території села Велика Знам’янка. Роботи проводяться із залученням підрядного підприємства, яке має необхідні техніку та обладнання. Довжина скидного каналу на території села становить 4 кілометри. Зазначений комплекс заходів дозволить знизити рівень ґрунтових вод та частково вирішити проблему підтоплення.
Протягом цього ж періоду, фахівцями відділу мобілізаційної і оборонної роботи, надзвичайних ситуацій та зв’язку з правоохоронними органами виконавчого комітету Кам’янсько-Дніпровської міської ради разом з працівниками експлуатаційної дільниці проводяться бесіди з жителями села – власниками домоволодінь по вулицям, прилеглим до скидного каналу (Центральній, Українській, Басейній, Хуторській тощо), щодо допуску спецтехніки до каналу. Адже земельні ділянки, які знаходяться в охоронній зоні каналу, є у користуванні людей. Хоча, зазначимо, що трапляються випадки й самозахоплення земельних ділянок охоронної зони.
Неможливість проїзду та не допуск спецтехніки заважає роботам з прочищення каналу, а отже гальмує процес пониження ґрунтових вод на території села.
Аналогічні роботи з прочищення каналу у найближчий час проводитимуться також у місті Кам’янка-Дніпровська (довжина каналу – 4 км).
Звертаємось до всіх жителів Кам’янсько-Дніпровської міської об’єднаної територіальної громади щодо сприяння у проведенні зазначених робіт, а саме: допускати спецтехніку та фахівців до скидного каналу. Це допоможе значно прискорити прочищення скидного каналу та знизити рівень ґрунтових вод.
Підписуйтесь на єдину офіційну сторінку у Facebook Кам'янсько-Дніпровської міської об'єднаної територіальної громади:https://www.facebook.com/kamenkadneprotg



Середа, 23 Жовтня 2019 16:29 | Переглядів: 456