Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Пошук

Новини

БАРВІНКОВІ ЗОРІ – СВЯТО ТАЛАНТІВ

     Уже багато років у я/с «Барвінок» м. Кам’янка-Дніпровська проводиться фестиваль дитячої творчості «Барвінкові зорі». Це свято дитячих усмішок, досягнень і талантів. Свято, яке потребує багато старань, зусиль, натхнення, хвилювань. Це кропітка робота, ретельні підготовки та репетиції. Це відповідальність педагогів, дітей, батьків перед суспільством. Коли нас запитують: «Навіщо вам це свято?» Ми впевнено відповідаємо: «Все задля того, щоб наші вихованці вірили в свої сили, зростали рішучими, відповідальними, старанними і самодостатніми особистостями, впевненими в своїх здібностях. І щоб всі довкола знали і вірили, що наші маленькі барвінчата дуже творчі, талановиті, найчарівніші діти нашого міста!».
     Щорічний фестиваль дитячої творчості пройшов під девізом « Мандруємо по рідному краю». Підготували його: музичні керівники Г.В. Яковлева, О.В. Никонова та хореограф О.Л. Загрудня. Велика відповідальність за якість підготовки дітей лягає на плечі вихователів старших груп, адже саме їх малюки повинні проявити свої здібності. А показати хочеться всіх дітлахів, адже діти у нас всі талановиті!
     Розпочала свято керівник закладу Тамара Костянтинівна Кузьміна, яка привітала присутніх зі святом, подякувала вихованцям за старанність та побажала всім гарного настрою.
Молодці дівчатка групи «Горобчики», які так гарно танцювали таночок «Паляниця». А пісню «Рідний край» виконали діти групи «Веселка», солісти: Кулінеєв Андрій, Дятлова Даша, Маркович Ульяна та Еля Погорельченко. Шквал аплодисментів отримав гумористичний танок «Віночок», який виконали вихованці групи №3 «Грибочки». Весело та яскраво прозвучала пісня «Я маленька українка», у виконанні Кобко Злати, Веліканової Марійки, Єрмакової Соні. Незвичайно ритмічний, гарний та сучасний був танок «Калина». А з яким захватом сприймали гості «Козацький хор» з піснею «Маруся раз, два ,три калина» у виконання дітей групи №3. Під схвальні вигуки виступили діти групи № 2 з танком «Я на сцені». А хлопчики,як справжні козаки, виступили з ритмічним таночком на футболах. Гордо та впевнено прозвучала пісня «Ми маленькі козачата» у виконанні Хачатурова Е., Серкова Р., Грибкова Н., Овдієнко Д., Плахотник К., Сироти К.. Масовими,з національним колоритом, були флешмоби «Любіть Україну» та «Країна сонця і добра». Годину наші барвінчата невтомно співали, декламували вірші, радували та дивували гостей своїми талантами.
     Не оминають увагою фестиваль «Барвінкові зорі» і керівники нашої Кам'янсько - Дніпровської міської об'єднанї територіальної громади. Ось і в цьому році до нас завітали заступник міського голови О.В. Козулькова та методист відділу освіти, молоді та спорту І.В. Петренко.
     Олена Венедиктівна Козулькова поздоровила всіх присутніх від імені Володимира Володимировича Антоненка, голови Кам'янсько - Дніпровської міської об'єднаної територіальної громади та від себе особисто, побажала нових успіхів маленьким вихованцям та натхнення педагогам і подарувала ноутбук, який так необхідний для діяльності дошкільного закладу.
     Ірина Вікторівна Петренко подякувала колективу закладу за творчу і продуктивну працю, а вихованцям побажала й надалі розвивати свої таланти та здібності.
     Швидко промайнув час святкових виступів. На майданчику панували, позитивні емоції, оплески та дитячий сміх. Ми пишаємося своїми маленькими зіроньками і віримо, що вони виростуть і стануть справжніми зірками нашого міста та нашої України.


Н.С. Крук, методист



Середа, 15 Травня 2019 13:28 | Переглядів: 511