Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Пошук

Новини

🇺🇦У ГРОМАДІ ВІДБУЛИСЯ УРОЧИСТОСТІ З НАГОДИ СВЯТКУВАННЯ 30-Ї РІЧНИЦІ ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ ТА ДНЯ ПРАПОРА УКРАЇНИ

🌾🌻Серпень для українців особливий місяць, бо він несе чудові свята – День Прапора та День Незалежності України. Кожен українець із задоволенням долучається до святкування, бо всі ми вірні Батьківщині, незалежності та цілісності нашої держави, любові до України.
⏰23 серпня, у переддень найбільшого свята усіх поколінь українців - Дня Незалежності України, на площі біля Міського будинку культури в місті Кам’янка-Дніпровська та Сільського будинку культури «Знам’янський» в селі Велика Знам’янка зібралися жителі громади, аби спільно віддати данину поваги символу Держави. У Великій Знам’янці в цей день відбулися святкові заходи і до30-ї річниці Незалежності України.
В урочистому заході до Дня Прапора взяли участь керівники громади, депутати міської ради, представники виконавчого комітету міської ради, керівники та працівники установ і підприємств громади та жителі громади.
Почесні гості свята – секретар міської ради Андрій Дятлов та заступник міського голови Михайло Антоник, 🤝від імені голови Кам’янсько-Дніпровської громади Володимира Антоненка та від себе особисто, привітали жителів громади зі святом, наголосивши під час своїх виступів, що День Державного прапора та день Незалежності України - це не просто дати. Це пам’ять про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність. Це дні, коли на карті світу з’явилася незалежна держава Україна зі своїми державними символами. Також вони побажали всім миру, злагоди, міцного здоров’я, щедрої долі, успіхів у справах та починаннях заради процвітання рідного краю.
👍Традиційно приємним моментом урочистостей стало нагородження. За сумлінну плідну працю, високий професіоналізм та вагомий особистий внесок у забезпечення розвитку місцевого самоврядування в Запорізькій області та з нагоди Дня Незалежності України було 🙌оголошено подяки від Запорізької обласної державної адміністрації Олександру Свиридовичу Дорошенку та Борису Миколайовичу Ноздрачову, які вручив їм секретар міської ради Андрій Дятлов.
👍Почесними грамотами Кам’янсько-Дніпровської міської ради з нагоди 30-ої річниці Незалежності України в цей день також були нагороджені:
🇺🇦 Євген Сергійович Низовий, тренер-викладач з важкої атлетики КЗ «Кам’янсько-Дніпровська ДЮСШ «Колос» Кам’янсько-Дніпровської міської ради Кам'янсько-Дніпровського району Запорізької області, майстра спорту України – за високі досягнення у підготовці спортсменів до чемпіонатів України, прославлення та примноження спортивних традицій Кам’янсько-Дніпровського краю;
🇺🇦 Тетяна Григорівна Прокопенко, соціальний робітник відділення соціальної допомоги вдома КУ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Кам’янсько-Дніпровської міської ради – за сумлінну, багаторічну та невтомну працю, професіоналізм, відповідальне ставлення до виконання своїх обов’язків;
🇺🇦 Тетяна Миколаївна Гонтова, начальник відділу з питань призначення державних соціальних допомог підрозділу соціального захисту в м. Кам’янка-Дніпровська управління соціального захисту населення Василівської районної державної адміністрації Запорізької області – за сумлінну працю, зразкове виконання службових обов’язків та високі показники;
🇺🇦 Валерій Миколайович Дунаєв, лікар загальної практики - сімейний лікар Кам’янсько-Дніпровської амбулаторії загальної практики-сімейної медицини № 3 КНП «Кам’янсько-Дніпров-ськийцентр медико-санітарної допомоги» – за сумлінну, багаторічну та невтомну працю, професіоналізм, відповідальне ставлення до виконання своїх обов’язків, щире і відкрите серце, активну громадську позицію;
🇺🇦 Наталя Петрівна Анастасьєва – за багаторічну сумлінну службу в органах місцевого самоврядування, розвиток села Велика Знам’янка;
🇺🇦 Людмила Дмитрівна Козакова – за багаторічну плідну працю на педагогічній ниві та службу в органах місцевого самоврядування при встановленні незалежності України;
🇺🇦 Анатолій Володимирович Пупко – за багаторічну службу в органах внутрішніх справ Кам’янсько-Дніпровського району, сумлінне виконання посадових обов’язків по боротьбі зі злочинністю, захисту прав та законних інтересів громадян, активну участь у громадському житті міста Кам’янка-Дніпровська.
👨‍🎤💁‍♂️Заходи супроводжувалися святковими концертами, програма яких була цікавою та різноманітною, адже свої вітання глядачам дарували найкращі артисти – аматорські і дитячі колективи Кам’янсько-Дніпровської громади.
Глядачі бурхливими оплесками зустрічали кожен виступ артистів.
👶Для малечі була підготовлена розважально-ігрова програма, працювали атракціони, а також і дорослі, і діти мали змогу подивитись виставку майстрів декоративно-прикладного мистецтва.
👍Щиро дякуємо організаторам свята – виконавчому комітету міської ради і працівникам культури нашої громади за можливість добре відпочити на свята.
✍️Яна ІВАНСЬКА
📸Фото. Валентина ОВЧАТОВА, Тетяна ПАЛАМАР



Середа, 25 Серпня 2021 13:54 | Переглядів: 194