Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Пошук

Новини

👉ПРОВЕДЕННЯ РЕЙДУ«КРИЗОВА СІМ'Я» НА ТЕРИТОРІЇ КАМ'ЯНСЬКО-ДНІПРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

✅ Згідно Положення про Службу (відділ) у справах дітей виконавчого комітету Кам'янсько-Дніпровської міської ради основним завданням Служби є забезпечення реалізації державної соціальної політики на території Кам'янсько-Дніпровської територіальної громади у сфері соціального захисту дітей.
➡️Тож, з метою обстеження житлово-побутових умов проживання дітей, з сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах, 02 серпня 2021року Службою (відділом) у справах дітей виконавчого комітету Кам'янсько-Дніпровської міської ради був проведений плановий профілактичний рейд «Кризова сім'я». До участі в рейді були залучені: інспектор ювенальної превенції сектору превенції Василівського РУП та фахівець із соціальної роботи КЗ «Кам'янсько-Дніпровський міський центр соціальних служб».
👨‍👩‍👦‍👦 Під час проведення рейду були перевірені умови проживання в 14 сім'ях громади, з них: 5 родин, в яких виховується 8 дітей, з м. Кам'янка-Дніпровська та 9 родин, в яких виховується 19 дітей, с. Велика Знам'янка.
Члени комісії, в першу чергу, звертали увагу на ставлення батьків до виконання своїх батьківських обов'язків, а також, забезпечення належного догляду за дітьми, створення належних умов проживання, відносини в родинах, потреби дітей та їх задоволення. Під час роботи з сім'ями, представниками Служби до відома брались інформації інспектора ювенальної превенції та фахівця із соціальної роботи про проведену роботу з даними родинами. За результатами проведеного рейду 2 дитини взято на облік дітей із сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах. 3 дітей із сімей, які перебувають у складних життєвих, взято на первинний облік дітей, які залишились без батьківського піклування, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які відповідно до наказу ССД виконкому Кам'янсько-Дніпровської міської ради тимчасово влаштовано в родину близьких родичів. Водночас, у зв’язку з подоланням батьками, складних життєвих обставин, 2 дітей знято з обліку.
☝️Робота по даним сім'ям буде продовжена і надалі, як з КЗ «Кам'янсько-Дніпровський міський центр соціальних служб», так і з Відділенням поліції № 1 Василівського РУП.
✍️Виконавчий комітет
Камʼянсько-Дніпровської міської ради



Середа, 04 Серпня 2021 10:05 | Переглядів: 338