Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Пошук

Новини

БУЛО СПЕКОТНО: ДЕБЮТ ЗБІРНОЇ НАШОЇ ГРОМАДИ НА РАЙОННІЙ СПАРТАКІАДІ

🌞🏅БУЛО СПЕКОТНО: ДЕБЮТ ЗБІРНОЇ НАШОЇ ГРОМАДИ НА РАЙОННІЙ СПАРТАКІАДІ
⏰Сьогодні у місті Василівка на базі ДЮСШ «Таврія» відбулась Перша районна Спартакіада серед збірних команд посадових осіб органів місцевого самоврядування, депутатів місцевих рад та старост Василівського об’єднаного району.
👍У змаганнях взяли участь 8 команд від таких громад: Василівської, Роздольської, Дніпрорудненської, Малобілозерської, Енергодарської, Кам’янсько-Дніпровської, Михайлівської та Великобілозерської.
⚽️🏸Нашу Кам’янсько-Дніпровську громаду на Спартакіаді представляли – Михайло Антоник (капітан), Андрій Кононенко, Максим Баранов, Анатолій Бас, Андрій Грицюк, Дмитро Соколовський, Марина Скиба, Іван Поляков, Галина Великанова, Михайло Костенко, Олександр Різниченко, Тетяна Пшенична, Олександр Волков.
✋Перед початком наша збірна пройшла ретельний контроль щодо допуску до змагань, а саме: брати участь дозволено виключно посадовим особам та депутатам міської ради.
🤝Відкрили Першу Спартакіаду району голова Василівської районної ради Олена Здор та заступник голови Василівської районної державної адміністрації Олексій Тимків, побажавши командам приємних емоцій, гарних вражень, спортивного завзяття та перемог.
💪Змагались команди у 6 дисциплінах: футбол, волейбол, настільний теніс, шахи, шашки, більярд. У двох останніх дисциплінах наша команда не брала участі через невеликий склад учасників.
⚽️Отже, на футбольному полі Кам’янсько-Дніпровську громаду представили: Михайло Антоник, Дмитро Соколовський, Андрій Грицюк, Михайло Костенко, Олександр Різниченко, Максим Баранов. Спекотні та наднапружені матчі провели наші футболісти. Хоча гра проходила під палючим сонцем та з сильними суперниками, це не завадило нашим хлопцям стати срібними призерами та посісти почесне друге місце. З 4 матчів вони здобули 3 перемоги.
🏐На волейбольному майданчику за честь громади боролися: Михайло Антоник (який цього дня показав справжній капітанський характер та був локомотивом нашої збірної), Іван Поляков, Андрій Кононенко, Галина Великанова та Олександр Волков. З 4 матчів ми вибороли 2 перемоги та четверте місце з цього виду спорту.
🏓На полях настільного тенісу мужньо боролися Марина Скиба та Олександр Різниченко (з 3 партій – 1 перемога). Наші спортсмени додали до загальної скарбниці Кам’янсько-Дніпровської збірної цінні очки, посівши п’яте загальнокомандне місце з цього виду спорту.
♟️На шахових теренах громаду представляли Анатолій Бас, який з 5 партій одержав 3 перемоги (бронзовий призер та почесне третє місце) та Тетяна Пшенична – з 6 партій одержала 2 перемоги. Таким чином, четверте загальнокомандне місце з шахів та додаткові очки до командного заліку.
👏✌️Й хоча Спартакіада проходила без вболівальників від нашої громади, наші спортсмени допомагали один одному протягом всіх змагань, вболіваючи та підтримуючи командний дух. Кожен учасник Кам’янсько-Дніпровської збірної виклався сьогодні на всі 100%, а іноді здавалося, що й на більше.
🏅Результатом цього стало те, що у своїй дебютній участі в спартакіадах такого ґатунку збірна Кам’янсько-Дніпровської громади посіла у загальному заліку п’яте загальнокомандне місце серед 8 команд-учасниць. Переможцями Спартакіади ж стали господарі змагань – збірна Василівської громади.
🤝Дякуємо всім організаторам спортивного свята. Дякуємо всім суперникам за цікавий досвід, який тільки розпалив наш спортивний азарт приїхати й наступного року вже на Другу Спартакіаду та показати ще кращі результати!
✍️Начальник відділу організаційної та інформаційної роботи
Тетяна Пшенична



Четвер, 24 Червня 2021 22:16 | Переглядів: 252