Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Пошук

Новини

ДОРОГІ ДІТИ ТА ВИПУСКНИКИ, ШАНОВНІ БАТЬКИ ТА ПЕДАГОГИ КАМ’ЯНСЬКО-ДНІПРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ!

Від щирого серця вітаю вас з Міжнародним Днем захисту дітей та із закінченням навчального року - 2020/21!


Наші діти, наша малеча - це втілення наших надій. В їх руки ми передаємо своє майбутнє. Діти як ніхто інший беззахисні перед реаліями сучасного світу. Оточити їх увагою, любов'ю, турботою, зробити все, щоб вони були щасливими, щоб їхні очі світилися радістю, захистити їх права, створити необхідні умови для повноцінного розвитку - турбота нас дорослих. І саме для цього ми живемо та працюємо.


Вітаю також всіх школярів, а особливо випускників, із закінченням навчального року, яке відбудеться в нашій громаді в цьому році 5 червня. Початок літніх канікул - це довгоочікувана і радісна подія, це нові пригоди, емоції, враження.


Особливим цьогорічне літо стане для наших випускників – для вас починається по-справжньому доросле життя. Нехай знання, які дала вам школа, допоможуть здійснити всі плани та задуми. Які б вершини ви б не підкорили, завжди пам'ятайте, що ваш шлях у доросле життя почався тут, в рідній школі та в рідній Кам'янсько-Дніпровській громаді. Ми впевнені, що у вас все неодмінно справдиться. Успіхів та наснаги вам, випускники!


Також з усього серця дякую батькам, бабусям, дідусям, педагогам і наставникам – всім, хто присвятив себе дітям! Щиро вдячний вам за доброту і душевну щедрість, за клопоти, за допомогу і підтримку нашим дітям. Бажаю вам миру, добра, здоров’я та щастя. І нехай радісні посмішки наших дітей будуть всім нам нагородою!

З повагою,
Голова Кам’янсько-Дніпровської міської територіальної громади
Володимир АНТОНЕНКО



Вівторок, 01 Червня 2021 08:07 | Переглядів: 178