Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Пошук

Новини

👥👉ПРІОРИТЕТНІ НАПРЯМКИ РОБОТИ КВАРТАЛЬНИХ КОМІТЕТІВ ТА МІСЬКОЇ РАДИ

⏰Вчора, 13 квітня, за ініціативи голови громади Володимира Антоненка відбулась зустріч голів квартальних комітетів міста Кам’янка-Дніпровська, представників Кам’янсько-Дніпровської міської ради, директора та інспектора з благоустрою КДМКП Карат», а також ЗМІ.
📝Порядок денний зустрічі, яку розпочав секретар міської ради Андрій Дятлов, складався з нагальних питань щодо взаємодії голів квартальних комітетів та місцевої влади, як то:
📌1.Вивіз сміття, обов’язковість укладання договорів з КДМКП «Карат», а також накладання штрафних санкцій за порушення правил благоустрою міста. Під час обговорення цього питання заступник голови громади Михайло Антоник та директор комунального підприємства Максим Баранов підтримали ініціативу голів квартальних комітетів: жителі міста, хто бажає, щоб його сміття вивозилось КП – купує у підприємства спеціальні марковані мішки. Ціна мішку включає в себе вартість самого мішка та вартість послуги вивозу сміття. В результаті обговорення було вирішено впровадити пілотний проєкт такого алгоритму на території декількох кварталів міста. На початку запровадження проєкту мішки можна буде придбати у голів квартальних комітетів.
📌2.Складання характеристики на жителів кварталу та актів обстеження матеріально-побутових умов для оформлення матеріальної допомоги. Керуючий справами виконкому міської ради Галина Базовкіна та начальник відділу «Центра надання адміністративних послуг» Марина Скиба акцентували увагу голів квартальних комітетів на особливостях складання та вимогах до зазначених документів.
📌3.Приділення особливої уваги до життя багатодітних родин, які проживають у місті. У разі виявлення проблем у цих сім’ях (неналежний санітарний стан приміщень, недодержання температурного режиму у будинках для життя дітей, насильства над ними тощо), заступник голови громади Олена Козулькова попросила одразу звертатися до соціальних служб нашої громади або до профільного відділу міської ради.
📌4.Інформування жителів громади. Про діяльність міської ради у цьому напрямку головам квартальних комітетів розповіла начальник відділу організаційної та інформаційної роботи Тетяна Пшенична. Наразі громадою створено 4 Інтернет-ресурси (офіційний сайт, сторінка у Facebook, аккаунт в Instagram та каналTelegram), на яких розміщується на постійній основі розміщується оперативна інформація (відключення водопостачання та електроенергії, впровадження карантинних обмежень, результати засідань сесії та виконкому тощо). Також зазначена інформація друкується у місцевих ЗМІ. На офіційному сайті міської ради (https://kamenkamr.gov.ua/) жителі громади мають змогу знайти інформацію щодо: структури міської ради, комунальних підприємств та закладів громади, депутатського корпусу, перелік послуг, які надаються ЦНАП, контактні номери телефонів, адреси та багато іншого.
Під час майже двогодинної зустрічі голови квартальних комітетів та представники місцевої влади обговорювали як щоденні побутові ситуації, так і ситуацію в цілому в місті.
🤝Подальша співпраця, активна взаємодія та конструктивний діалог – пріоритетні напрямки роботи квартальних комітетів та міської ради, з якими погодилися усі учасники зустрічі.

✍️Начальник відділу організаційної та інформаційної роботи
Тетяна Пшенична

📸Фото: Валентина Овчатова



Середа, 14 Квітня 2021 17:00 | Переглядів: 266