Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Пошук

Новини

ТЕХНІЧНИЙ СТАН ДИТЯЧИХ МАЙДАНЧИКІВ, РОБОТА ІЗ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ГРОМАДСЬКОЇ БЕЗПЕКИ, СТАН ГОТОВНОСТІ ДО ЛІКВІДАЦІЇ ПОЖЕЖ – ВІДБУВСЯ ВИКОНКОМ МІСЬКОЇ РАДИ

19 червня поточного року відбулось чергове засідання виконавчого комітету Кам′янсько-Дніпровської міської ради.

Під головуванням міського голови Володимира Антоненка, засідання пройшло за участю членів виконавчого комітету та запрошених начальників профільних відділів, очільників підприємств/установ комунальної та соціальної сфери громади, а також очільників Кам’янсько-Дніпровського РС ГУ ДСНС в Запорізькій області, ДП «Кам’янсько-Дніпровське лісове господарство» та співробітників Кам’янсько-Дніпровського відділення поліції. Порядок денний засідання виконкому складався з понад 35 питань, більшість з яких незмінно стосувалася звернень жителів нашої громади щодо: надання допомоги на проїзд хворим з хронічною нирковою недостатністю, які отримують програмний гемодіаліз, одноразової грошової допомоги учасникам ООС, допомоги на поховання, соціальної матеріальної допомоги внутрішньо переміщеним особам, а також щодо присвоєння та зміну поштової адреси, погодження місця розташування тимчасових споруд тощо.

На засіданні 19 червня присутні члени виконкому заслухали інформацію начальника Кам’янсько-Дніпровського РС ГУ ДСНС України у Запорізькій області Дмитра Базалієва та в.о. директора ДП «Кам’янсько-Дніпровське лісове господарство» Валерія Кучковського щодо стану готовності до ліквідації пожеж на території Кам’янсько-Дніпровської міської ОТГ. Зазначену інформацію взято до відома та рекомендовано:
- начальнику Кам’янсько-Дніпровського РС ГУ ДСНС України у Запорізькій області Дмитру Базалієву продовжувати роботу з підтримки особового складу сектору у готовності до оперативного реагування на надзвичайні ситуації, пов’язані з пожежами, а також щокварталу надавати письмову інформацію до відділу мобілізаційної і оборонної роботи, надзвичайних ситуацій та зв’язку із правоохоронними органами виконавчого комітету Кам’янсько – Дніпровської міської ради про стан з пожежами на території міської об’єднаної територіальної громади;
- в.о. директора ДП «Кам’янсько-Дніпровське лісове господарство» Валерію Кучковському продовжувати забезпечувати виконання протипожежних заходів по Кам’янському лісництву й здійснити координацію дій та інформування щодо забезпечення реагування на лісові пожежі сумісно з Кам’янсько-Дніпровським РС ГУ ДСНС України в Запорізькій області;
- начальнику відділу мобілізаційної і оборонної роботи, надзвичайних ситуацій та зв’язку із правоохоронними органами виконавчого комітету Кам’янсько-Дніпровської міської ради Максиму Пархоменку продовжувати роботу з населенням, керівниками підприємств, установ та організацій щодо запобігання виникнення пожеж у житловому секторі та на відкритій території; заборони спалювання сухої рослинності, очерету та сміття на території Кам’янсько-Дніпровської міської об’єднаної територіальної громади.
До того ж, заслухавши звіти начальника сектору ДОП Кам’янсько-Дніпровського ВП Енергодарського ВП ГУНП в Запорізькій області Євгена Порошенка, дільничних офіцерів поліції сектору ДОП Кам’янсько-Дніпровського ВП Енергодарського ВП ГУНП в Запорізькій області Ігоря Василенка та Владислава Тимофєєва щодо роботи із забезпечення громадської безпеки на території міської ОТГ та стан злочинності, виконком міської ради взяв інформацію до відома та рекомендував т.в.о. начальника Кам’янсько-Дніпровського ВП Енергодарського ВП ГУНП в Запорізькій області Івану Романенку:
- активізувати роботу дільничних офіцерів поліції зі складання адміністративних протоколів за ст.ст. 152, 160, 178 Кодексу України про адміністративні правопорушення, а також роботу дільничних офіцерів поліції з профілактики вчинення кримінальних та адміністративних правопорушень на території громади;
- щокварталу надавати письмову інформацію до виконавчого комітету Кам’янсько-Дніпровської міської ради про скоєні кримінальні та адміністративні правопорушення на території Кам’янсько-Дніпровської міської ОТГ та результати реагування на них.
Очільники КДМКП «Карат» та КП «АГРОЗНАМ’ЯНКА» прозвітували перед членами виконкому про технічний стан дитячих майданчиків на території громади. Так, наразі на балансі КД МКП «Карат» знаходяться дитячі ігрові та спортивні майданчикі по вулицях: Центральна, Промислова, Гоголя, Таврійська, Калинова, Зелена. Протягом весни та початку літа підприємством було проведено їх технічне обстеження. Коштом бюджету громади на утримання дитячих ігрових та спортивних майданчиків були придбані фарба, змащувальні матеріали та пісок. Також працівниками КП «Карат» проводиться регулярний візуальний огляд з виявлення явної небезпеки, яка може бути внаслідок вандалізму, неправильної експлуатації елементів майданчика або природних умов.
Своєю чергою, на балансі КП «АГРОЗНАМ’ЯНКА» обліковується 12 одиниць дитячих ігрових та спортивних майданчиків, які знаходяться по вулицях: Скіфська 67 («Городок»); Центральна 553а, Калинова 109а, Пушкіна 46а («Капітошка»); Гагаріна 66а («Сонечко); Шкільна 2в («Квіточка»); Центральна 312а; Центральна площа вул. Українська; Загородня 14; Гоголя 50а; Центральна 626а; Софіївська 53. Відповідно до рішення виконавчого комітету міської ради від 17 липня 2019 року №227 підприємством також проводиться регулярний візуальний огляд дитячих ігрових та спортивних майданчиків - один раз на тиждень та функціональний огляд - один раз на місяць. Так на початку весни підприємством був проведений основний технічний огляд, під час якого встановлено низку недоліків. Протягом весни більшість зазначених недоліків була ліквідована, наразі тривають роботи з їх повного усунення.
Обидва комунальні підприємства приділяють особливу увагу збереженню комплектності обладнання, його структурній цілісності, справності обладнання, стану рухливих частин.
На засіданні 19 червня члени виконкому заслухали інформацію керівників підприємств/установ комунальної і соціальної сфери громади, а також начальників відділу освіти, молоді та спорту і відділу культури та туризму виконавчого комітету Кам’янсько-Дніпровської щодо забезпечення безбар'єрного доступу мало мобільних груп населення до будівель і приміщень закладів або установ загального користування та житлових будинків на території міської ОТГ. Результатом стало затвердження заходів з цього важливого напрямку роботи і зобов’язання доповідачам визначити обсяг робіт та підготувати кошториси для виділення коштів для забезпечення доступності осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп до будівель і приміщень закладів або установ загального користування та житлових будинків.
Також рішеннями виконкому визнані позитивними висновки про виконання Контрактів директорами КП «АГРОЗНАМ’ЯНКА» (Анатолієм Басом) і КДМКП «Карат» (Максимом Барановим) та затверджено звіти про виконання фінансових планів комунальних підприємств громади.
Таким чином, підсумками засідання виконавчого комітету Кам′янсько-Дніпровської міської ради цього дня стали розгляд усіх питання порядку денного та прийняття відповідних рішень.

Тетяна Пшенична
начальник відділу організаційної та інформаційної роботи
виконавчого комітету Кам’янсько-Дніпровської міської ради

 



Середа, 24 Червня 2020 15:50 | Переглядів: 493