Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Пошук

Новини

ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ КАМ’ЯНСЬКО-ДНІПРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ОБ’ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ЩОДО НЕДОПУЩЕННЯ ПОШИРЕННЯ КОРОНОВІРУСУ

     1. Сьогодні Розпорядженням міського голови Володимира АНТОНЕНКА утворено оперативний штаб з дотримання профілактичних і протиепідеміологічних заходів та недопущення поширенню на території Кам’янсько-Дніпровської міської ОТГ короновірусу COVID-19, а також затверджені Положення про нього та особовий склад штабу. Завданням оперативного штабу є забезпечення координації дій при виконанні рішень комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Кам’янсько-Дніпровської ОТГ на період дії карантину.
        2. 20 березня поточного року відбулось третє за останній тиждень позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Кам’янсько-Дніпровської ОТГ. Протоколом комісії вирішено:
1. Комунальним підприємствам, установам та закладам Кам’янсько-Дніпровської міської ради:
- провести розрахунки щодо забезпечення працівників засобами індивідуального захисту та антисептичними засобами;
- провести розрахунки щодо необхідної кількості дезінфікуючих засобів для обробки службових приміщень, обслуговуючих приміщень та територій;
- провести розрахунки щодо необхідної кількості палива, запчастин, обладнання тощо для забезпечення безперебійної роботи підприємств.
ТЕРМІН ВИКОНАННЯ – НЕГАЙНО
2. Суб’єктам торгівлі всіх форм власності та підпорядкування на території Кам’янсько-Дніпровської міської ОТГ забезпечити в об’єктах роздрібної торгівлі (діяльність яких не заборонена відповідно по Постанови КМУ від 11.03.2020 №211 (зі змінами) одночасний доступ громадян із розрахунку 1 особа на 5 м2 торгівельної зали та безумовне дотримання санітарно-гігієничних норм і правил запобігання зараження короновірусом.
ТЕРМІН ВИКОНАННЯ – НЕГАЙНО
3. Відділу мобілізаційної та оборонної роботи, надзвичайних ситуацій та зв’язку із правоохоронними органами та рекомендувати Кам’янсько-Дніпровському РС ГУ ДСНС України в Запорізькій області проводити профілактично-роз’яснювальну роботу з населенням щодо необхідності утримання від відвідування без нагальної потреби закладів роздрібної торгівлі, закладів провадження банківської і страхової діяльності, зв’язку тощо; необхідності дотримання обмеження відстані між громадянами не менш ніж 2 м; необхідності використання засобів індивідуального захисту (медичних масок, респіраторів), антисептичних препаратів та засобів особистої гігієни.
Також протоколом комісії Кам’янсько-Дніпровському відділенню поліції Енергодарського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Запорізькій області рекомендовано в межах компетенції здійснювати контроль за дотриманням виконання Постанови Кабінетів Міністрів України від 11 березня 2020 року №211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби «COVID-19» (із змінами затвердженими ПКМУ від 16.03.2020 №215).



Понеділок, 23 Березня 2020 16:51 | Переглядів: 314