Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Пошук

Новини

УЧАСТЬ СПЕЦІАЛІСТІВ ЦЕНТРУ У ТРЕНІНГАХ

     Спеціалісти КУ «Кам'янсько-Дніпровський міський центр соцільних служб для сімї, дітей та молоді» Кам'янсько-Дніпровської ради постійно підвищують свій професійний рівень приймаючи участь у різних навчальних семінарах, тренінгах, круглих столах та ін.
     Таким чином, 18-19 року провідний фахівець із соціальної роботи КУ К-Д МЦСССДМ – Левківська Г.О., прийняла участь у семінарі-тренінгу, темою якого розкриття соціально-психологічних особливостей роботи з сім'ями, в яких є ризик соціального сирітства, в тому ж числі відмови від новонародженої дитини.
     Вході навчання було отримано знання і навички щодо: нормативно-правових документів; механізму взаємодії субєктів соціальної роботи; алгоритму роботи з сімями, в яких є ризик соціального сирітства; соціальні та психологічні особливості робот из жінками, які мають ризик відмови від новонародженої дитини; види підтримки сімї та додаткові ресурси.
     По закінченню семінару, всі присутні спеціалісти отримали відповідні сертифікати про проходження навчання під час обласного навчального семінару-тренінгу «Соціально-психологічні особливості роботи з сім'ями, в яких є ризик соціального сирітства, в тому числі, відмови від новонародженої дитини». Загалом вся отримана інформація із даної теми являється корисною та дієвою під час роботи з даними категоріями клієнтів.
     Також, 19-20 лютого у м. Запоріжжя відбувся тренінг по темі: «Попередження та подолання насильства щодо дітей: координація дій» в якому прийняла участь – Коноплянко А.Г., провідний фахівець із соціальної роботи КУ «Кам'янсько-Дніпровський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді» Кам'янсько-Дніпровської міської ради. Даний тренінг допоміг спеціалістам вкотре переконатися, що дана проблема є на сьогодні дуже актуальною та потребує досконалого виконання необхідних дій для вчасного виявлення та надання допомоги дітям, які потерпають від насильства. Таким чином, наприкінці тренінгу всі учасники отримали необхідні знання для використання в подальшій роботі з даною категорією клієнтів, а також сертифікати учасника тренінгу «Попередження та подолання насильства щодо дітей: координація дій» в межах проекту «Посилення спроможності фахівців у громадах задля подолання насильства щодо дітей на сході України».
     Отримані знання та навички були доведені до спеціалістів КУ К-Д МЦСССДМ, та закріплені інформаційно-просфітницькою грою «Ліза та її друзі подорожують світом».

Провідний фахівець із соціальної роботи А.Г. Коноплянко
Провідний фахівець із соціальної роботи Г.О. Левківська



Понеділок, 02 Березня 2020 15:38 | Переглядів: 254