Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Пошук

Новини

ЗАПОРІЗЬКА ОБЛАСТЬ ВИЗНАЧИЛА ПЕРЕМОЖЦІВ ОБЛАСНОГО ЕТАПУ БАСКЕТБОЛЬНОГО ТУРНІРУ ПРОЄКТУ «ПЛІЧ-О-ПЛІЧ»

У Запоріжжі відбувся обласний фінал з баскетболу серед юнаків проєкту Президента України «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги». Чотири найсильніші команди регіону, які пройшли відбірковий етап, змагалися за право представляти Запорізьку область на всеукраїнському рівні.

Перемогу в обласному етапі здобула команда «Дикі кабани» гімназії №50. Юні спортсмени продемонстрували високий рівень підготовки та командний дух.

– Це круто, що ми перемогли. Я дуже радий за свою команду. Сподіваємося, що візьмемо перше місце на всеукраїнському етапі, – поділився капітан команди Єгор.

Відмінністю турніру стала участь команди Новомиколаївського навчально-реабілітаційного центру «Паросток» імені Польського, у складі якої грають діти з особливими освітніми потребами.

– Я дуже пишаюся тим, що в фінал області попала команда навчально-реабілітаційного центру «Паросток». Це – хлопці з особливими освітніми потребами. Вони мають вади розвитку мовлення та порушення слуху. Ці діти грають! І грають гідно! Я дуже рада, що вони взяли участь у змаганнях та посіли призові місця, – поділилася амбасадорка проєкту «Пліч-о-пліч» в Запорізькій області, майстер спорту з плавання Олена Аксьонова.

Участь у проєкті «Пліч-о-пліч» стала важливим досвідом для всіх учасників, незалежно від результатів змагань. Турнір сприяв розвитку спорту серед молоді та формуванню здорового способу життя, – діляться школярі.

– Тренер налаштовував нас на перемогу, але зазначав, щоб у разі поразки не розчаровувалися, адже це – досвід та можливість стати ще краще. Мені дуже сподобалися змагання. Такі заходи дозволяють не тільки проявити себе, але й дарують унікальну можливість – пограти з сильними суперниками, – підсумував 16-річний Андрій, учень Новомиколаївського реабілітаційного центру «Паросток».

ЗОДА



Вівторок, 07 Травня 2024 15:46 | Переглядів: 235