Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Пошук

Новини

ШАНОВНІ ВЧИТЕЛІ, ПРАЦІВНИКИ ОСВІТИ!

Прийміть щирі вітання з вашим професійним святом!
Цього року професійне свято усіх працівників освітньої галузі особливе – обпалене війною, але попри все, вчителі продовжують тримати освітній фронт.
Сьогодні в першу чергу від вас залежить виховання нової, національно-свідомої, патріотично налаштованої молоді, з новим рівнем знань.
Ви - творці майбутнього нашої держави, її інтелекту!
Зараз, як ніколи, кожній дитині потрібна ваша підтримка та впевненість, ваш приклад непохитної віри в нашу Перемогу! Саме від професійності та майстерності кожного педагога залежить те, яким буде наше суспільство в майбутньому.
Бажаємо всім освітянам Кам’янсько-Дніпровської громади та загалом України міцного здоров’я, життєвої сили та енергії для досягнення нових успіхів у роботі. Нехай над вами завжди сяє зірка людської вдячності всіх тих, кому ви дали найнеобхідніше – знання.
Невичерпної наснаги й оптимізму у помислах, добробуту та безхмарних, мирних днів!
А молодому поколінню вчителів хочемо побажати великого терпіння, успіхів та натхнення. Примножуйте і розвивайте надбання старшого покоління, і з гордістю несіть таке почесне звання ВЧИТЕЛЯ. Любіть своїх вихованців, станьте для них мудрими порадниками, дбайливими наставниками і просто хорошими друзями, щоб в подальшому житті вони стали гідними українцями.
Щиросердно бажаємо вам міцного здоров’я, щастя, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги. Нехай ніколи не згасає світло вашої душі, тепло вашого серця до улюбленої професії!
💛💙Кам’янсько-Дніпровська громада – з УКРАЇНОЮ в серці!



Неділя, 01 Жовтня 2023 15:10 | Переглядів: 318