Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Пошук

Новини

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, РІДНЕ МІСТО!

💛💙Сьогодні два великих свята для нашої громади, які дорогі кожному її мешканцю. 21 вересня – 237-й день народження нашої Кам’янки-Дніпровської та свято Різдва Пресвятої Богородиці.
Два роки рідна наша Кам’янка-Дніпровська не відзначає свій день народження під українським прапором. Не відзначає так, як ми звикли – з гучними концертами, святковим ярмарком, різноколірними феєрверками, щасливими посмішками дітей та дорослих.
💛💙Рідна наша, твій вільний дух та волю не зламати! Ми знаємо, як тобі важко, як ти мужньо тримаєшся в неволі попри те, що по твоїй землі ходить ненависний ворог, а твої вулиці стали майже порожніми. Багато хто з твоїх мешканців також тримаються разом з тобою та чекають … чекають, коли над нашим містом замайорить Державний прапор України, ставши знаменням нашої Перемоги, Перемоги добра над злом, Перемоги світла над темрявою. Багато твоїх мешканців зараз за сотні кілометрів від рідного дому, але кожної ночі уві сні вони бачать тебе, рідна наша, сумуючи за своїм домом, за кожним твоїм провулком, за кожним твоїм деревцем. Ми впевнені, що дуже скоро ми всі зустрінемось під твоїм мирним небом і гучно відзначимо всі наші свята, що вкрав у нас окупант та його спільники, обличчя яких ми дізналися за ці довгі місяці окупації!
А поки кожен з нас має наближати Перемогу, кожен на своєму місці має робити все, щоб наші українські герої якомога скоріше тебе визволили з брудних лап ворога, повернувши тобі та твоїм мешканцям мир та волю.
Тримайся, рідненька! Нехай Матір Божа оберігає тебе!

До свята - краєвиди нашого міста на відео за посиланням

💛💙Кам’янсько-Дніпровська громада – з Україною в серці!

Telegram | Facebook | Чат-бот



Четвер, 21 Вересня 2023 08:57 | Переглядів: 466