Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Пошук

Новини

ДЕНЬ БЕЗОПЛАТНОЇ ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ В КАМ’ЯНСЬКО-ДНІПРОВСЬКОМУ БЮРО

10 грудня 2019 р. з нагоди всеукраїнського дня безоплатної правової допомоги, приуроченого до Дня прав людини, Кам’янсько-Дніпровське бюро правової допомоги провело «круглий стіл» на тему «Без правової культури немає правової держави». На захід були запрошені Олена Козулькова, заступник Кам’янсько-Дніпровського міського голови з гуманітарних питань, захисту населення та соціальної політики, Оксана Цигрик, начальник Кам’янсько-Дніпровського відділу обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Запорізькій області, Тетяна Галкіна, начальник управління соціального захисту населення районної державної адміністрації, Михайло Юхно, директор районної філії Запорізького обласного центру зайнятості, Юлія Чуміліна, адвокат, залучений до надання безоплатної вторинної правової допомоги.
З вітальним словом до учасників «круглого столу» звернулася Олена Козулькова, яка відзначила актуальність тематики круглого столу та акцентувала увагу на тому, що забезпечення дотримання прав і свобод людини є пріоритетом для держави і що надання безоплатної правової допомоги – це важлива соціально-правова складова програми уряду України, яка гарантує ефективний захист прав людей.
Всі учасники відмітили актуальність винесеного на розгляд питання та прийшли висновку, що нехай достане усім присутнім розуму і мудрості, оскільки права і свободи учасників круглого столу починаються з дотримання прав по відношенню до клієнтів представлених служб.

Підбиваючи підсумки круглого столу, начальник відділу Ліля Гуменюк подякувала за цікаву виважену дискусію, висловила сподівання щодо тісної співпраці в подальшому та запевнила, що у свою чергу докладе максимум зусиль до ефективної роботи бюро.
Гості побажали працівникам бюро правової допомоги плідної праці та успіхів у роботі.



Вівторок, 10 Грудня 2019 14:07 | Переглядів: 355