Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

СПІВПРАЦЮЄМО, ПІДТРИМУЄМО ТА ДОПОМАГАЄМО, БО ДІТИ РОБЛЯТЬ ДОБРІ СПРАВИ ДЛЯ ДІТЕЙ!

Комунальним закладом ДО (ясла – садок) «Зайчик» Кам’янсько – Дніпровської міської ради 20 вересня 2019 року було організовано та проведено благодійний осінній ярмарок-акцію «Діти для дітей», запроваджену директором закладу Н.О. Панасенко. Участь у якому приймали діти, батьки, люди, які живуть неподалік від дитячого садка та всі працівники дошкільного закладу. Гроші, які заробили під час заходу, вирішено було направити на благодійність. Саме з цього приводу представники дитячого садочка звернулись до КУ «Кам'янсько-Дніпровський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді» Кам'янсько-Дніпровської міської ради.

Спеціалістам центру добре відомі потреби кожної родини громади, які перебувають на обліку центру та з якими проводиться соціальна робота. Таким чином, за поданням КУ К-Д МЦСССДМ допомога була надана багатодітній родині з м. Кам'янка-Дніпровська, в якій виховується дитина з особливими потребами у вигляді ортопедичного зимового та літнього взуття для хлопчика.
Тож 27.11.2019 року мати з дитиною разом з провідними фахівцями із соціальної роботи КУ «Кам'янсько-Дніпровський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді» Кам'янсько-Дніпровської міської ради Левківською Ганною та Ходоренко Світланою відвідали КЗ ДО (ясла-садок) «Зайчик» та зустрілись з дітьми. Під час зустрічі вихованці дитячого садочка урочисто передали ортопедичне взуття Віталію. Родина висловила щиру вдячність та подяку всім батькам дітей та працівникам дитячого закладу за надану допомогу та небайдужість, до якої приєднуються і спеціалісти центру.

Провідний фахівець із соціальної роботи С.А.Ходоренко
Провідний фахівець із соціальної роботи Г.О. Левківська



Четвер, 28 Листопада 2019 13:30 | Переглядів: 296