Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

РУБРИКА «ІЗ ПОШТОВОЇ СКРИНЬКИ ГРОМАДИ»

     Сьогодні повідомленням для сторінки Кам'янсько - Дніпровська міська об'єднана територіальна громада отримано лист – подяку такого змісту:
     У КЗДО (ясла - садок) «Берізка» завершені роботи з фарбування фасаду будівлі. Дитячий сад перетворився на очах з непоказної сіро - чорного кольору в красиву, казкову будівлю персикового кольору з різнокольоровими рамками навколо вікон.
Діти і батьки із захопленням дивилися, як будівля перетворювалась. І приходячи в дитячий сад казали: «Який у нас став красивий дитячий садок!».
     А ось мами вихованців звернули увагу на те, якою непоказною була будівля для дітей до оновлення: «Сама будівля виглядала сірою, адже це дитячий сад! А зараз дитячий садок має абсолютно інший вигляд. Ремонт нам сподобався!" - розповіли Олена Радзиховська, Ольга Назаренко, Олена Башмакова і Євгенія Гончар.
     Усі знають, що ремонт – це справа не дешева, особливо нині. Тому колектив дитячого саду "Берізка", діти і батьки висловлюють величезну вдячність нашій Громаді в особі голови Антоненка В. В. і депутатському корпусу, при сприянні начальника ВОМС ВК Вакули М. Ю. Саме завдяки їх турботі і підтримці були виділені кошти - і наш дитячий садок став такий гарний, яскравий, креативний і незвичайний.
     Також висловлюємо величезну вдячність бригаді КП "Агрознам’янка" (директор Бас А. Г.), за фарбування фасаду будівлі. Особливо хотілося б відмітити робітника Чумак Н. П., який акуратно і старанно виконував свою роботу , і то що було задумано на початку робіт, виконав.
     Особливу вдячність висловлюємо нашому директору КЗДО (ясла - садок) "Берізка" Тарасовій О. А. - за її працьовитість, енергію, креативність, яка йде в ногу з часом, намагається впроваджувати нові технології.

Вихователь – методист
Білокінь Н. А.»
P.S. Чекаємо від читачів сторінки Кам'янсько - Дніпровська міська об'єднана територіальна громада цікаві листи, фото тощо, які стосуються та розповідають про життя жителів нашої громади (приймаються повідомлення у Facebook та в додатку Messenger).



Вівторок, 29 Жовтня 2019 09:11 | Переглядів: 315