Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

РЕЙД-ПЕРЕВІРКА СІМЕЙ, ЯКІ ПЕРЕБУВАЮТЬ У СКЛАДНИХ ЖИТТЄВИХ ОБСТАВИНАХ

     На виконання пункту 2.2 рішення Камʼянсько-Дніпровського виконавчого комітету міської ради № 20 від 20.02.2018р. «Про підсумки роботи КУ «Камʼянсько-Дніпровський міський центр соціальних служб для сімʼї, дітей та молоді» за 2018 рік» щодо проведення щомісячних рейдів-перевірок сімей, які перебувають на обліку як такі, що потрапили в складні життєві обставини, з метою раннього виявлення та своєчасного вивчення потреб сімей, контролю за створенням умов проживання та виконанням батьківських обов’язків, спеціалістами Комунальної установи «Камʼянсько-Дніпровський міський центр соціальних служб для сімʼї, дітей та молоді» Камʼянсько-Дніпровської міської ради здійснюються виїзні рейди-перевірки сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах на території Камʼянсько-Дніпровської обʼєднаної територіальної громади.
     Таким чином, комісією у складі: Левківської Г.О. - провідним фахівцем із соціальної роботи, Солоп М.В., Литвиненко М.В. – фахівцями із соціальної роботи та за участю головного інспектора Кам'янсько-Дніпровського Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Запорізькій області – Проценко С.В. 10.10.2019 року у м. Камʼянка-Дніпровська було здійснено рейд-перевірку сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах. За результатами роботи було відвідано 28 сімей, в яких виховуються 59 дітей. Під час перевірки, в першу чергу зверталась увага щодо підготовки сімей до опалювального сезону, а саме: належний стан опалювальних приладів, наявність запасу твердого палива та дров, відсутність боргів за газоелектропостачання. Деяким родинам були надані зауваження та рекомендації щодо усунення недоліків опалювальних приладів, а також попереджено про наслідки, які можуть виникнути у разі не дотримання правил безпеки під час опалювального сезону. За результатами проведеної роботи 1 родину взято під особливий контроль, буде проведено відповідну роботу з матір’ю, стосовно сприяння до покращення санітарно-гігієнічних умов проживання та щодо виконання належним чином її батьківських обов’язків.
     Також 17.10.2019 року у с. Велика-Знам'янка провідним фахівцем КУ КД МЦСССДМ - Коноплянко А.Г., фахівцем із соціальної роботи - Фроліковим О.О. та директором КУ К-Д МЦСССДМ - Куницькою Л.П. було відвідано 18 сімей, в яких виховуються 43 дитини з якими працюють спеціалісти Центру. До того ж було виявлено 2 родини, які потрапили в складні життєві обставини, з якими в подальшому буде проведена відповідна робота. Під час рейду в першу чергу зверталась увага чи присутній запас продуктів харчування, чи наявна приготовлена гаряча їжа, чи забезпечені діти сезонним одягом, взуттям, шкільним приладдям, засобами гігієни тощо.

Провідний фахівець із соціальної роботи            А.Г. Коноплянко

Провідний фахівець із соціальної роботи            Г.О. Левківська



Неділя, 20 Жовтня 2019 12:12 | Переглядів: 351