Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

День місцевого самоврядування!

Шановні працівники органів місцевого самоврядування, депутати рад, шановні колеги!

     Від імені депутатського корпусу та виконавчого комітету Кам’янсько-Дніпровської міської ради, від себе особисто щиро вітаю Вас з професійним святом – Днем місцевого самоврядування в Україні, який відзначається 7 грудня.

     Органи місцевого самоврядування є найближчими до мешканців територіальної громади та несуть велику відповідальність за забезпечення належних умов проживання своїх жителів. Саме Ви, представляючи інтереси громади, забезпечуєте право кожного з нас бути почутим. Через органи самоврядування громадяни реалізують своє право брати участь у вирішенні питань місцевого значення, відстоювати інтереси своєї територіальної громади. Сьогодні на нас з Вами покладена велика відповідальність за соціально-економічний стан громад, за благополуччя наших жителів. Нам випала почесна та відповідальна місія – представляти громади, знати їх проблеми й докладати усіх зусиль для їх вирішення.
Тому нехай цей святковий день додасть нам єдності та порозуміння задля добра і благополуччя наших громад, нашого краю. Хай наші ініціативи, вимоги і пропозиції знаходять підтримку і втілюються в життя. Бажаю й надалі бути принциповими у відстоюванні інтересів громад.
     Зичу, щоб щира людська повага та вдячність стали Вашою нагородою за нелегку працю, підтримка і розуміння земляків надавали впевненості долати перешкоди і досягати бажаних результатів навіть у найскладніших ситуаціях. Здоров’я, щастя, добра, родинної злагоди, любові та підтримки рідних!

З повагою,
Міський голова
Володимир Антоненко



Четвер, 07 Грудня 2017 09:00 | Переглядів: 655