Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

ПРИВІТАННЯ ДО ДНЯ ЮРИСТА

Сьогодні, з нагоди святкування Дня юриста, фахівці відділу «Кам’янсько-Дніпровське бюро правової допомоги» Мелітопольського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги - Лілія Анатоліївна Гуменюк та Антоник Людмила Михайлівна приймали вітання від Кам'янсько - Дніпровської міської об'єднаної територіальної громади та її голови Володимира Антоненка. Грамотою міського голови відзначено очільницю відділу - Лілію Гуменюк.
З восьми бюро, які входять до центрального Мелітопольського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, Кам’янсько-Дніпровське бюро посідає лідируюче місце!
Нагадаємо, що безоплатна первинна правова допомога охоплює такі види правових послуг, як надання правової інформації, консультацій і роз’яснень з правових питань, складання заяв, скарг та інших документів правового характеру (крім процесуальних), надання допомоги в забезпеченні доступу особи до вторинної правової допомоги та медіації. Вторинна безоплатна правова допомога включає захист від обвинувачення; здійснення представництва інтересів осіб в судах, інших державних органах, органах місцевого самоврядування, перед іншими особами; складання документів процесуального характеру. Захист прав та представництво інтересів у судах здійснюють адвокати.
Щоб отримати безоплатну правову допомогу необхідно звертатися до Кам’янсько-Дніпровського бюро правової допомоги, яке знаходиться за адресою: м. Кам’янська-Діпровська, вул. Щаслива,110 (адмінбудівля відділу культури і туризму виконавчого комітету Кам'янсько-Дніпровської міської ради). Контактний телефон: 2-32-73.



Середа, 09 Жовтня 2019 14:58 | Переглядів: 384