Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

ЗРОБИ СВІЙ КРОК, І ОБЕРИ МАЙБУТНЄ!

     Сьогодні, 10 вересня на базі Камʼянсько-Дніпровської районної філії Запорізького обласного центру зайнятості в рамках місячника профорієнтації відбувся захід за участю представників Державного навчального закладу «Дніпрорудненський професійний ліцей», на який були запрошені спеціалісти КУ «Камʼянсько-Дніпровський міський центр соціальних служб для сімʼї, дітей та молоді» Камʼянсько-Дніпровської міської ради та сімʼї з дітьми, які знаходяться на обліку центру. Участь у заході прийняли провідні фахівці із соціальної роботи КУ К-Д МЦСССДМ Левківська Г.О. та Ходоренко С.А.
     На початку зустрічі працівник Камʼянсько-Дніпровського РЦЗ ознайомила присутніх з метою проведення даного заходу. Після чого до слова було запрошено представників ДНЗ «Дніпрорудненський професійний ліцей», які проінформували про умови та порядок вступу до їх навчального закладу. Також розповіла про спектр професій, які можна отримати навчаючись там, та про можливість подальшого працевлаштування.
     Ця інформація видалася важливою для сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах а особливо для дітей-сиріт, та дітей позбавлених батьківського піклування, адже навчання та проживання для учнів даного закладу безкоштовне.
     По закінченню заходу учасники виявили не аби яку зацікавленість до почутої інформації, адже перспектива мати роботу, яка буде приносити не тільки задоволення але й достатній дохід в наш час це важливо.
     Також провідні фахівці із соціальної роботи КУ КД МЦСССДМ провели інформаційно-просвітницьку бесіду з працівниками Камʼянсько-Дніпровського РЦЗ та присутніми щодо альтернативної форми виховання -патронат та наставництво. Було розміщено плакати «Патронат-це швидка сімейна допомога»- 2шт., «Стань наставником, зміни життя дитини»-2 шт. та розповсюджено буклети «Патронат-це швидка сімейна допомога» в кількості - 7 шт., «Стань наставником, зміни життя дитини» - 7 шт. Всього в заході прийняли участь 15 осіб.

Провідний фахівець із соціальної роботи Г.О.Левківська
Провідний фахівець із соціальної роботи С.А. Ходоренко



Вівторок, 10 Вересня 2019 15:26 | Переглядів: 327