Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

Перший осінній день

Перший осінній день асоціюється у нас з початком навчального року у всіх закладах освіти і виховання.
І які б гарні спогади не кликали назад - в літо, яке ще день тому було на календарі, все ж голос дзвіночків у руках першокласників лунають гучніше, закликаючи на перший урок. Саме цього дня перший раз за шкільні прати сідають першокласники, розпочинають новий етап навчання старші школярі. День Знань відкриває перед дітьми чергову сторінку у їхньому житті, яка буде сповнена новими здобутками і знаннями, викликами і перемогами. Старт нового навчального року відкриває перед школярами можливості, які вони повинні сповна використати, щоб здобути сучасні уміння, знання та навички, щоб далі йти до високої мети – бути розбудовниками своєї країни.
Так і цього річ, у всіх школах Кам’янсько-Дніпровської об’єднаної територіальної громади відбулися урочисті лінійки, де зібралися учні, їх батьки, рідні, друзі, педагогічні колективи шкіл, гості. Серед гостей були й представники Кам’янсько-Дніпровської міської ради зі своїми привітаннями та подарунками.
До урочистої нагоди – Дня Знань, міський голова Володимир Антоненко презентував Великознам'янським загальноосвітнім школам №1 та №2 відеопроектори та комп’ютер, з побажаннями учням шкіл наполегливості у навчанні, а їх батькам і педагогам – витримки, терпіння та наснаги.
Заступник міського голови Олена Козулькова, відвідавши Кам’янсько-Дніпровську районну гімназію "Скіфія", теж привітала школярів, подарувавши сертифікат на 2 500 грн для співфінансування в придбанні відеопроектору.
Навчально-виховний комплекс "Дитячий садок - загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів" у цей день привітав заступник міського голови Михайло Антоник, з побажаннями доброго старту у новому навчальному році, подарувавши мотокосу та садово-огородній інвентар.
Секретар ради Дмитро Тягун 1 вересня завітав до Кам'янсько-Дніпровської загальноосвітньої школи № 3, передавши закладу сертифікат на 2 500 грн для придбання меблів.
Першовересневу лінійку Кам’янсько-Дніпровської загальноосвітньої санаторної школи-інтернат Запорізької обласної ради відвідав заступник міського голови Андрій Дятлов, вручивши учням закладу комплект професійних м’ячів.
Тож, День Знань розпочався з позитивних емоцій, які, сподіваємось, будуть присутні протягом всього навчального року!

 



П'ятниця, 01 Вересня 2017 14:42 | Переглядів: 837